nykomlingar

 
Har hängt på Fannys altan hela dagen, varit helt perfekt väder.. blå himel och strålande sol. Nu ligger jag nyduschad i sängen och lyssnar på lite taggande musik, ikväll ser det ut att bli fest, perfekt väder för det iallafall. Men först och främst väntas lite kvällsmat med la familia. Pusspuss. 

catch my breath

Jacka// Ginatricot, Tröja//Ginatricot, Byxor// Linneas, Bikbok, Väska// Angelica Blick för NLY Trend, Klocka// Ur&Penn
 
Vårat internet krånglar här hemma, har inte funkat alls på över en vecka nu.. därav dålig uppdatering! Just nu pågår studentveckan i Falkenberg så jag spenderade gårdagen och dagen idag bland alla fulla studenter, man längtar ju ganska mycket tills man står där själv när man ser det. Det börjar kännas att det snart är sommarlov med, allting avslutas i skolan.. det känns riktigt bra, jag behöver sommarlov nu! Puss. 

black and yellow

Jacka// Nelly, Issue 1.3, Linne// Ginatricot, Jeans// Asos, Väska// Angelica Blick för NLY Trend, Klocka//Ur&Penn
 
Hängde med Fanny hela eftermiddagen igår, efter ett tag kom även Linnea och sällskapade oss. Framåt kvällen cyklade vi ner till Johannes, där Anton och Charlie var. Sedan cyklade vi tillsammans ner till netas. Det var inte mycket som hände där och mitt humör var inte på topp. Så jag, Viktor och Fanny bestämde oss för att cykla hem. Landade hemma runt halv ett och somnade någon timme efter det. 
 
Imorse när jag vaknade gick jag ner till Fanny och skrev klart vårat no arbete. Nu ligger jag och Linnea i min säng och tar det lugnt, standard på söndagar. Pusspuss!

shortsmania

 
Ja tack! 
 
Idag har varit en lite jobbig dag. Min älskade mormor begravdes, det var så otroligt fint och jobbigt. Men samtidigt så skönt efteråt. Hela dagen har spenderats med familjen. Och nu på kvällen samlades alla hemma hos oss, mysigt. Nu är jag ganska trött och tänkte sätta på en serie och försöka sova. Imorgon är det lördag och då är jag sugen på roligheter, håller tummen. Pusspuss!

denim

Älskar nellys nya lookbook. 
 
Skön onsdag idag. Började nio och var hemma runt ett. Hängde med Linnea hem efter skolan, sen gick jag hem och sov en stund och nu ligger jag hemma hos henne igen. Imorgon är jag ledig från skolan, så himla skönt. Nu väntas sängen.. Pusspuss.

världsbäst

1. Mys hos Cornelia// 2. Häng hemma hos Viktor// 3. Fest hos Elof// 4. Fest hos Julia
 
1. Myskväll hos Lina// 2. BRÅVALLA!!// 3. Vårshow i skolan// 4. Varmt
 
1-3. Fest på Netas i fredags och lördags// 4. Inlinesrunda 
 
Några bilder från det senaste. Haft det riktigt bra nu när jag inte orkat blogga. Det har varit riktigt varmt, runt 25 plus och jag har bara njutit hela tiden. Hade en riktigt bra helg både i fredags och lördags på Netas med goa människor, trots att lördagen slutade kasst. Älskar sådana sommarkvällar när man kan vara ute utan att frysa. 
 
Idag har det regnat hela dagen och det ska tydligen bli kallare nu, suger ganska mycket. Gjorde även matte nationella idag, som gick skit.. ber till gudarna att jag får godkänt nu. Efter skolan cyklade jag med Fanny hem, hängde där hela eftermiddagen och bara tog det lugnt. Imorgon ska vi upp till Varberg med skolan, börjar klockan nio och slutar runt ett. Efter skolan väntas lite fikamys med två av mina brudar. Pusspuss! 

festival måsten

1. tält// 2. regnponcho// 3. torrshampo// 4. makeupspegel// 5. bikini// 6. sminkservetter// 7. öronproppar// 8. kudde// 9. kompaktkamera// 10. mobilladdare// 11. sovsäck// 12. tjocktröja// 13. myggspray 
 
Idag har verkligen varit en bra dag. Bokade äntligen min festivalbiljett till Bråvalla, med festivalbuss och hela paket. Så enda sedan fem idag har jag sprungit runt och lett och skuttat. Den 26 juni smäller det alltså och jag kan inte längta mer just nu.
 
Hängde hos Cornelia en stund ikväll och diskuterade festivalen, sen gick jag hem och åt kvällsmat. Och efter det mötte jag upp Ida och tog en långpromenad genom Falkenberg, så mysigt. Nu ligger jag i min säng och ska strax sova, imorgon väntas en lång dag till klockan fem. Hörs då! 

holy chic

 Tröja// Ginatricot, Jeans// Asos, Skor// Shoeline, Klocka//Ur&Penn
 
Haft en helt perfekt långhelg. I torsdags degade jag och Linnea hela dagen, låg ut en stund på min altan och bara snackade och åt glass. På kvällen blev det lite spontant bestämt att vi skulle dra på fest till Elof. Cornelia kom hem till mig, så gjorde vi oss iordning tillsammans och efter en stund dök även Linnea upp. Vi lyssnade på musik och taggade lite. Sen kom Fannys pappa och hämtade upp oss och skjutsade oss till Slöinge. Det blev en riktigt go kväll med massa goa människor.
 
I fredags körde vi igen. Jag, Elina, Fanny och Linnea landade hemma hos Julia klockan sju, där ett gött gäng var. Åt god mat och bara snackade. Efter en stund började det droppa in mer folk. Efter några timmar var det dags för "Naked mile" Alla sprang genom Julias kvarter i underkläder, skrattade från början till slut. När vi kom tillbaka fortsatte allting i samma spår. Helt klart en kväll jag sent kommer att glömma. 
 
Igår spenderade jag hela dagen i Laholm och fotograferade med skolan. Fick gå upp klockan åtta och var inte hemma förräns fyra, mindre kul. Hann med en dusch och middag med familjen, sen begav jag mig till Lina med Linnea. Sen dök Oliver, Viktor och Fanny upp också. Vi tog det bara lugnt och snackade en massor som vanligt. 

Idag har jag fått ta igen massor av förlorad sömn, sov till klockan tre och har spenderat hela dagen i sängen. Välbehövligt. Imorgon är det dags för skola igen, bara 17 skoldagar kvar nu så jag håller ut. Pusspuss!
 

vouge

Vouge June 2013.
 
Igår somnade jag direkt efter skolan och sov tre timmar, så himla värt. På kvällen traskade jag ner till Linnea, sen dök även Cornelia, Fanny och Lina upp. Vi bestämde oss för att köpa hem lite gott, så vi mötte upp Daniella och cyklade vidare till coop. Sedan drog vi hem till Viktor där Anton också var, Viktor dök upp sen med. Spenderade resten av kvällen där, alltid lika bra. Kom hem till Linnea vid två och somnade direkt. Dagens planer är lite oklara än sålänge, men något blir det alltid. Pusspuss! 

boston biggatons

Jacka// Nelly Trend, T-shirt// Ginatricot, Jeans// Ginatricot, Väska// AngelicaBlick för Nelly Trend, Accessoarer// H&M, Ur&Penn
 
Idag har våren varit här på riktigt, nästan sommarvärme har det varit. Fick gå runt och nästan svettas i skolan. Sedan jag kommit hem har jag hunnit med att ligga ute i solen hemma hos Linnea, fotat en stund med Cornelia och druckit massor med vatten. Nu ligger jag och gosar i min säng framför one tree hill, är inne på fjärde avsnittet för idag. Imorgon är sista dagen i skolan innan långhelg. Ska bli så himla skönt. Hoppas helgen kan bjuda på lite värme också, då mår jag bra. Pusspuss! 

throwback

Blandade bilder ifrån sommaren 2012. Längtar tillbaka.. för mycket! 
 
Bra måndag! Varit sol och blå himmel hela dagen och jättevarmt, shorts väder! Efter skolan mötte jag och Linnea upp Ebba och satte oss på torgrillen och åt och snackade en massa. Efter det följde Linnea med hem till mig, så låg vi i min säng och degade lite. Nu ska jag strax gå och göra mig iordning och sedan sova. Pusspuss. 

favourites

Mascara// Maybelline rocket the rocket volum express, Foundation// Maybelline fit me, Rouge// Lancome,  Nagellack// Isadora n.644
 
Favoriter i sminkhyllan.
I fredags blev det myskväll hos Cornelia med bad i hennes badtunna. Igår var jag i Göteborg hela dagen, på min brors examen. Åt världens godaste hamburgare och avslutade dagen med en jordgubbs frapino på Espresso House. På kvällen mötte jag upp Linnea, så cyklade vi hem till Charlie en stund och kollade på kvarteret skatan. Kom hem någorlunda tidigt och slocknade direkt. Idag vaknade jag upp med halsont, så jag har legat inne hela dagen trots det fina vädret ute. Lite tråkigt, men vad gör man. Nu tänkte jag fortsätta kolla vidare på One tree hill. Pusspuss.  

inspiration

Äntligen fredag! Fick sluta vid tio idag och nationella gick bra, hoppas jag. Fanny följde med mig hem efter skolan så pluggade vi lite på vårat grupparbete ute i solen, efter en stund blev det kallt och då förflyttade vi oss in. När vi va klara satte jag på ett avsnitt av one tree hill och somnade till 5, behövligt. Ikväll ska jag träffa mina kompanjoner hemma hos Cornelia, blir jättebra. Puss!

all star

Jacka// Lindex, T-shirt// Converse, Jeans// Ginatricot, Skor// Shoeline, Väska AB för Nelly Trend, Klocka// Ur&Penn 
 
Torsdag idag, vilket betyder att favoritdagen på hela veckan är imorgon, dessutom får jag sluta runt tio, längtar. Annars har det varit en dag med blandade känslor. Linnea och Fanny sällskapade iallafall mig efter skolan, vi fikade lite och kollade sedan klart på filmen Knowing som vi påbörjade i skolan. Direkt efter det satte vi på Save Haven, helt klart nya favoritfilmen, så fruktansvärt fin! Nu tänkte jag gå och göra mig iordning och sätta på ett avsnitt av one tree hill.. favoriten i alla lägen. Pusspuss. 

the years

1. partyparty för två veckor sen. 2. vårvärme. 3. fått tillbaka lite kärlek för min hatt. 4. kvällshimmel. 5. fest i lördags. 6. gröna naglar. 7. häng hos linnea i fredags. 8. ute på äventyr. 9-12. underbara gårkvällen. 
 
En hel drös med bilder från dom två senaste veckorna. Gårkvällen var riktigt bra trots en massa krångel. Först hade vi ingen aning om hur vi skulle göra men tillslut hamnade vi hemma hos Ida, först bara tjejerna och sen dök det upp massor av fler goa människor under kvällens gång. Dansade och sjöng hela nattens så jag fick ont i halsen. Vaknade upp i morse med en skål glass jämte mig, trevligt.. Efter det gick jag ner till Linnea och sedan åkte vi vidare till Ida igen där hela dagen har spenderats. Åt pizza och fikade en massa, riktigt gott. Nu ska jag snart krypa till sängs och avklara de två sista dagarna, innan det är helg. Pusspuss. 

RSS 2.0