cali sun

Tröja// Ginatricot, Shorts// Vila, Skor//Shoeline, Smycken//Ur&Penn&H&M
 
En outfit från häromdagen. Idag är det betydligt mer molnigt och grått ute, så det blev en slappdag inomhus. Jag och Linnea har ägnat mestadels av dagen åt att kolla på Wallander. 
 
Igår var det utomhusbio i stan som gällde. Mötte upp tjejerna och satte oss på en uteservering och åt god mat, efter det traskade vi ner mot torget och satte oss för att se Hairspray. Vad som händer ikväll återstår att se, puss. 

en sommarkväll

Jag har världens bästa vänner, åh vad jag älskar er. 
 
Dessa bilder är från i lördags då vi åt middag hemma hos emma, spelade kubb och bara umgicks innan vi drog vidare ut på äventyr till Felix, som förövrigt blev jättelyckat. 
 

lanza

Världens bästa värmeskydd kommer från Lanza. 
 

bästa västkust

1. Förfest hos Fanny// 2. En avsvalkare vid vattnet// 3. Skolavslutning// 4. Randigt// 5. Mys i min ensamhet// 6. Påväg ner till stan// 7. Påväg hem precis när det börjar ljusna// 8. Fest hos Joakim// 9. Midsommarafton// 10. Gyllenetider// 11. Påväg till Emma för en liten myskväll// 12. Stranddag
 
13. Ute och vandrar// 14. Mys vid vattnet// 15. Cykeltur till kräftfestivalen// 16. Väntar in Gyllene Tider// 17. En sommarkväll// 18. Tog en båttur// 19. BRÅVALLA// 20. Världens sötaste ungar// 21. Bio i Halmstad// 22. Bästisar// 23. Häng hemma hos Charlie// 24. En blå en. 
 
En hel drös med bilder från bra stunder som varit än sålänge. Nu ska jag bara bli frisk så jag kan njuta utav det som är kvar av sommarlovet. 
 
 

on the road

Kavaj// H&M, T-shirt// Converse, Shorts// Levis, Väska// H&M, Klocka// Ur&Penn, Armband// Lindex, Skor// Brandos
 
Det har varit en helt otroligt bra helg med fullt av festligheter. Började med kräftfestivalen i fredags och igår befann vi oss på en födelsedagsfest i Heberg. Nu är jag rätt så lagom trött och tänkte hoppa in i duschen och sedan i säng. Puss. 
 

east to the west

Shorts// Nelly, Skor// Nike, Klocka// Ur&Penn
 
Jag njuter av sommarlovet så gott det bara går, ligger på stranden när vädret tillåter och umgås med vännerna på kvällarna, precis så det ska vara, då får bloggen eka lite tomt. Idag avklarade jag min sista arbetsdag och ska äntligen få sova ut på morgonen, så jävla underbart.. nu börjar sommaren på riktigt. Kommer att slänga upp lite outfits emellan åt. So long! 
 

RSS 2.0