Hunkydory A/W 13

Åh vad hunkydorys höst/vinter kollektion 2013 är fin. Är helt kär i bild nummer tre med paljettkjolen och den stickade tröjan. Nästan så man längtar till hösten nu, men bara nästan.

sunlight

Jacka-bikbok, collagetröja-Linneas, byxor-ginatricot
 
Sitter hemma hos Linnea och pluggar lite smått, ingenting just nu men ska återgå till det snart. Lugn dag i skolan, började klockan tio och slutade klockan två. Varit riktigt gött väder idag faktiskt om man bortser från att det blåste storm, man frös ingenting i solen faktiskt! Ikväll är det öppethus på våran skola, så vi ska vara där i några timmar och sen är det äntligen helg, eftersom vi är lediga imorgon, så jävla skönt! Hörs! 

feels good

Helgens bravader och dagens höjdpunkt... eller årets höjdpunkt!! Åkte med Ida in till stan och klockan sju och köade till nio. Vi trodde det skulle vara jätte mycket folk men det va bara vi fram tills tio i nio typ. Men det var det värt ändå, hade inte vågat chansa. Och nu sitter jag här med ett leende på läpparna och juni,juli,agusti i högtalarna. 

lazy sundays

Helgen har varit riktigt bra. I fredags kväll kom Linnea till mig så kollade vi på film, åt mass onyttigheter och bara snackade. Igårkväll begav vi oss hem till Fannys mormors lägenhet på lite förfest med gosiga tjejer. Och efter det drog vi vidare till en lokalfest i stafsinge. Riktigt kul, dansade hela kvällen. Idag vaknade jag upp och va jätte hungrig så pappa var snäll och köpte donken till mig och annars har jag bara legat och degat i sängen idag framför några avsnitt av 90210, precis så söndagar ska vara. 

red doors

Keps- gammal, jacka- Nelly issue 1.3, jeans-gamla, väska-AB
 
Jeansen åkte på idag igen, tur att de är sköna iallafall. Lugn fredag idag, började tio som vanligt, hade två lektioner och sen slutade jag vid två! Helgen kommer lägligt, eftersom jag är så sjukligt trött på veckodagarna nu förtiden. Ikväll är inget planerat ännu, känns sådär! Får hoppas på att något dyker upp. So long!

all jeans

Jacka-ginatricot, Skjorta-ginatricot, Jeans-gamla, Väska-AB, Boots-Dinsko
 
Såhär såg jag ut idag. Väldigt go dag i skolan. Stylist hela dagen och just nu håller vi på med en tidning, så vi ahr suttit och letat inspiration till den hela lektionen. Efter skolan följde Linnea med mig hem, så bakade vi lite kladdkakemuffins och sen pluggade vi svenska. Nu ahr hon precis lämnat mig och jag sitter och lyssnar på bästa gyllene tider. Later!
 

YES PLEASE

H&M// Bikbok// H&M// H&M// Ginatricot// Aldo// Bikbok// Ginatricot// Nike// Topshop// Google 

I could be the one

Linnea och jag skapade ett mästerverk// mys på stantons// lite party hos linus// donken mys// myskväll hos Linnea// Favorit maten// Mer snö// mys hos Ida// Och gårkvällens tacomys med tjejerna. Mys är nog mitt nya ord..
 
Inte överdrivet mycket uppdatering här, men här kom lite bilder från de senaste iallafall. Gårkvällen var riktigt bra, de flesta tjejerna samlades hemma hos Connie, så hade hon lagat makalös tacos! Vi satt bara och pratade tills det blev för sent! Hur mysigt som helst. Idag har jag lite plugg att ta tag i. Latero!

diamonds are a girls best friend

jacka-h&m// tröja-lindex// byxor//ginatricot // halsband-lindex
 
Tråkig bakgrund osv! Har inte kunnat blogga sen nyår. Eftersom jag legat med huvudet i toalettstolen och inte orkat. Men nu är jag äntligen frisk, så fick några dagar på mig att njuta av jullovet iallafall. IKväll lutar det åt att dra ner till Linus på lite festligheter med tjejerna, men jag vet inte ännu. Hur som helst blir det säkert bra. Nu tänkte jag gå ner till Linnea och träffa henne och Emma som varit på semester. So long!

RSS 2.0