naiv

Haft en riktigt bra helg! I fredags hängde jag hemma hos Linnea med en del av gänget, tog det bara lugnt mesta dels av kvällen och sedan gick vi ut en liten runda, sedan sov Linnea hemma hos mig. Igår samlades vi hemma hos Daniella och grillade lite, premiär för i år! Och det var så fruktansvärt gott. Efter ett tag bestämde vi lite spontant att vi skulle dra vidare på fest. Det var lyckat, kom hem tidigt imorse och somnade några timmar i min säng. Sedan har jag hängt med Linnea hela dagen idag och vi fick även sällskap av Cornelia en stund. Nu ska jag hoppa in i duschen som ett avslut på denna helgen. Imorgon är det tillbaka till verkligheten, tur att det är valborg och 1:a maj i vecka iallafall. Pusspuss. 

teenage dream

Jacka// Lindex, Skjorta// Ginatricot, Jeans// Ginatricot, Väska// Nelly Trend, Klocka// Ur&Penn, Skor// Dinsko
 
Upptäckte nyss att skjortan hamnat riktigt fel på bilderna, men vad gör man. Nu är snart alla nationella i svenska avklarade, bara muntliga kvar och det ska bli så otroligt skönt när de är klara, varit mycket ska om det nu! Fick sluta direkt efter nationella var klara idag, så var hemma kvart över tio redan. Då tog jag och Linnea en liten tupplur på några timmar, lika välbehövligt som alltid. Efter det åt vi lite och sen pluggade vi en stund, gjorde klart engelskan som ska vara inlämnad imorgon. Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt framför tvn och ska fortsätta i samma spår. Börjar tio imorgon med, perfekt! Puss. 

i wish i could rewind

Kavaj// H&M Trend, T-shirt// H&M, Jeans//Ginatricot, Väska// Nelly Trend, Armband// H&M, Skor//Shoeline 
 
Började klockan 12 idag och var i skolan enda till klockan 6, eftersom vi skulle testa allting till vårshowen, som ska vara senare i vår. Så det var ganska stressigt och jobbigt, men det gick. Åkte med Linnea hem efter skolan och pluggade lite på engelskan och när jag kom hem gjorde mamma lite pannkakor. Nu ligger jag ganska slut i min säng och kollar lite bloggar. Ska snart gå och göra mig iordning för sängen, imorgon väntas nationella skriftlig, hoppas på det bästa! Pusspuss. 

denim & leather

Jacka// Ginatricot, Blus// Lindex, Jeans// Ginatricot, Skärp// H&M, Väska// Nelly Trend, Skor// Shoeline
 
Hej fellas! Helt okej tisdag idag. Gjorde nationella läsförståelse och det gick ganska bra, hoppas jag. Gick förbi stan och lämnade in min klocka efter skolan och efter det gick jag och Fanny hem i det fina vädret. Efter skolan skrev jag på min engelska någon timma. Imorgon börjar vi klockan 12, dock slutar vi klockan 6. Just nu ligger jag hemma hos Linnea och ska snart sätta på Springbreakers, sover här ikväll. Pusspuss. 

Wishes

Några måsten inför våren och sommaren. 
 
Haften en riktigt bra helg! Bio i fredags och i lördags blev det fest i långasand och sedan slutade vi upp i stan. Idag hade jag förväntat mig att komma hem från skolan och fått svenska nationella talet överstökat, men självklart skulle våran lärare vara sjuk idag, så det blev uppskjutet till nästa vecka. När jag kom hem från skolan låg ett brev och väntade på mig, har äntligen fått sommarjobb.. en skön lättnad! Nu är det bara Linnea kvar som ska få, sen kan vi börja planera festival på riktigt. Plus att jag har fått tillbaka min älskade klocka idag, dock sönder men jag ska försöka svänga förbi stan imorgon och laga den. Alltså har det varit en helt okej måndag ändå. Nu tänkte jag se om det finns något sevärt på tvn och sen såsmåning om göra mig klar för sängen. Pusspuss. 

blocks

Jacka//Ginatricot, Tröja//H&M, Kjol//Lindex, Halsband//Lindex, Skor//Dinsko, Väska//Nelly Trend
 
Kom precis hem från ett biobesök i Varberg, med mina tjejer. Kollade på filmen Mama, riktigt bra var den hoppade till ett antal gånger. Nu är jag precis hemkommen efter en kall cykeltur hem,stannade på vägen och pratade med Cornelia en stund. Nu har jag Linnea jämte mig och ska strax sova. Hoppas på att vakna upp till fint väder imorgon. Pusspuss. 

pinky swear

Jacka//H&M Trend, T-shirt//H&M, Jeans//Bikbok, Skor//Shoeline, Väska//Nelly Trend
 
Haft några otursdagar det senaste. Igår blev min cykel snodd, tredje gången nu, inte jättekul. Annars har jag pluggat väldigt mycket. Allting kommer på en gång nu och jag känner mig en aning stressad över mitt svenska tal jag ska hålla i, för nationella nästa vecka. Känns iaf som att våren kommit på riktigt nu. Man kan gå utan jacka och det är varmt t.o.m när det regnar. Det var verkligen på tiden, har varit så himla trött på vinter och kyla ett bra tag nu. Och imorgon är det fredag, en till positiv sak! Längtar. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av tonårsbossen, sedan ska jag försöka läsa in det sista till noprovet imorgon och sedan sova. Pusspuss.

boston

Är hyffsat sur nu faktiskt. Väntat på att denna klänningen ska komma in ett tag nu och idag kom den äntligen in på ginatricot.. och precis när jag skulle klicka hem den, tog den slut. Min vanlig otur! Ödet sätter mig på prov, gång på gång hehe. 
 
Somnade precis till lite märkte jag.. varit en helt okej dag i skolan med tanke på att jag bara sov fem timmar i natt. Fick skippa sista lektionen idag med, så kom hem vid tre istället för fyra. Hunnit med både engelska och no plugg i eftermiddag. Men nu tänkte jag ge upp det för idag och gå och göra mig iordning och kolla på någon serie. Puss.

diskreta

Hittade två fina halsband när jag kollade igenom mammas gamla smyckesskrin. Så himla fint med flera, lite mindre smycken tillsammans. 
 
Nu har jag vaknat till liv och ska strax ta tag i allt plugg som ligger och väntar på mig. Gårkvällen var allmänt seg, kom hem till Linnea vid halv nio där hela goa gänget var.. men där hände ingenting. Sen efter ett tag kom en fest upp, men allting krånglade med skjuts osv så det sket sig. Och då var jag allmänt irriterad så jag bestämde mig för att gå hem. Hamnade i min säng redan vid halv elva, gjorde iordning en stor skål glass med maräng och bär och satte på några avsnitt av one tree hill. Likabra. 

heartbreak 102

1. Spelkväll. 2. Påskafton. 3. Shopping på kungsmässan. 4. Fika i solen. 5. Fest i Heberg.
 
1. Fest i Heberg. 2. Myskväll med Cornelia. 3. Tacokväll hos Cornelia. 4. Myshäng. 5. Fest hos Kevin. 
 
1. Fest hos Kevin. 2. Överraska Linnea. 3. Bästa presenten. 4. Luktade sommarregn. 5. Dagens frukost
 
Som vanligt, en samling med bilder från de senaste veckorna. 
Nu tänkte jag städa upp på mitt rum och ta en dusch. Puss.

VIctoria's secret

En present från Linnea, så glad. 
 
Efter skolan igår satte jag mig hos Linnea, så gjorde vi klart matteuppgiften.. så jävla skönt att ha den klar! Efter det gick vi upp till mig och fikade lite och sen somnade vi en stund. När vi vaknade traskade Linnea hem och åt lite, sen kom hon tillbaks och tillslut blev det en mysig sleepover här med filmmys och godis plus en liten Cornelia. Imorse när vi vakande gick vi upp och stekte pannkakor. Och nu ligger vi i min säng framför varsin dator och degar. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men jag hoppas att det dyker upp någon fest. Later!
 

sneakers&stuff

Jacka// H&M Trend, Tröja// Ginatricot, Jeans// Gamla, Väska// Nelly Trend, Skor// Shoeline
 
Kameran fokuserade dåligt idag, så därför fick det bli såhär. Va hemma runt tolv idag, fick jobba på valfri plats på engelskan. Så jag följde med Linnea hem och pluggade lite och sedan satte vi på filmen Perks of being a wallflower. Riktig bra filmen, så himla fin.. fällde några tårar. Imorgon skippar jag och Linnea sovmorgonen för att fixa mattehemuppgiften. Ska hoppa in i duschen nu och sen så småningomgå och lägga mig. Puss.  

LEOPRINT

 
 
Har totalt kärat ner mig i dessa loafersen, måste ha dem. Så himla fina nu i vår och sommar. 
 
Kom precis hem från klitterbadet, jag och Linnea cyklade ner dit, mötte upp killarna och simmade lite. Kom precis hem och ska äta lite kvällsmat, är vrålhungrig. Imorgon har jag sovmorgon till tjugo i tio, hoppas jag kan va lite piggare då. Later.

ARMY

Jacka// Lindex, T-shirt// Ginatricot, Jeans// Lindex, Väska// Nelly Trend, Halsband// Thailand, Skor// Dinsko
 
Gårdagens outfit, som inte funkade att ladda upp igårkväll. Hade en riktigt bra tisdag igår, min älskade gullan kom hem från Aruba, så jag och Cornelia gick ner till henne med chokladbollar och cola. Saknat henne så, hade mycket att ta igen. Idag försov jag mig, vaknade klockan halv åtta av att Linnea ringde mig.. fick stressa lite men hann tillslut. Annars har det varit en lugn dag i skolan och nu sitter jag vid köksbordet tillsammans med Linnea och försöker plugga lite, går inte alls bra. Har så himla mycket just nu, vet knappt var jag ska börja. Måste hur som helst ta tag i det nu.. 

you gave up on me

Jacka// H&M, Tröja// Ginatricot, Jeans// Ginatricot, Skor//Shoeline
 
Hej kompisar. Blev att jag Lina och Fanny drog på fest igår, det va jättelyckat fram tills alla fick dra hem, då blev allting bara fel. Jag kände att jag behövde rensa huvudet lite, så jag tog en promenad och sen somnade jag i min säng. Vaknade klockan halv två idag, gick upp och gjorde iordning mat och tog det lugnt i soffan. Runt fem tiden gick jag ut och sprang en runda. Nu ligger jag och myser i min nybäddad säng och fruktar morgondagen, ser inte fram emot skola överhuvudtaget.. alla nationella börjar och jag känner mig bara stressad. Ska iallfall försöka sova snart, behöver det. puss. 

california

 
Älskar Estradeurs nya kollektion för Nelly, allt känns som mig. Och älskar de rosa topparna i håret, längtar tills jag själv ska fixa det. 
 
Ställde klockan på tolv, gick upp och gjorde mig iordning sen mötte jag upp Cornelia och Daniella vid ett och cyklade in till stan. Åt på stantons, favorit maten kycklingtallrik. Satt där någon timme och efter det åkte vi hem. Jättefint väder idag också, kunde cykla i vårjackan.. älskar det. Funderar på att gå ut och sätta mig på altanen en stund nu. Annars hoppas jag på att det händer något roligt ikväll, är ganska rastlös och det är sista dagen på lovet. Pusspuss!

still hoping for you and me

Jacka// Ginatricot, Tröja// H&M, Jeans// Ginatricot, Skärp// H&M, Mössa// Lindex
 
Onsdagskvällen var riktigt rolig, trots lite krångel här och var så hade jag kul, dansade en massor. När jag vaknade var det jättefint väder ute så jag gick och la mig på altanen med en kall cola och solade. Riktigt gött var det, kunde ligga i bikini och solen brände. På kvällen träffade jag Cornelia en stund, vi satt vid varsin dator och bara snackade en massor. Idag hade jag planer på att äta lunch i stan, men det blev inte så, hoppas på att det blir imorgon istället. Ikväll blir det tacomys hos Cornelia med killarna, kommer bli jättebra har saknat de när dem varit borta hela lovet. Puss. 

I'm going to miss you forever

Jacka// Ginatricot, Tröja// Converse, Byxor// Asos, Väska// Nelly Trend, Skor// Dinsko 
 
Såhär såg jag ut igår när jag var och shoppade med mamma och Cornelia. 
 
Nu var det några dagar sedan jag bloggade, hinner inte riktigt med det när jag har lov. I måndags vaknade jag upp till jättefint väder, åkte ut på en inlinesrunda med Fanny.. första för i år. Sedan umgicks jag med henne resten av dagen, vi tog det bara lugnt och snackade en massa. Igår åkte jag till kungsmässan med mamma och Cornelia, fick med mig en tröja, ett par jeans och en jacka hem. När jag kom hem sprang jag en runda, sen kom Cornelia tillbaks hit så satte vi på en film och åt dipp med grönsaker. Idag har jag hunnit med en fika i solen med Cornelia och ikväll blir det fest i Heberg med goa personer. Pusspuss!
 

RSS 2.0