streetwear

 Hej, börjar bli en vana att blogga på natten, får döpa om mig till nattugglan numera.
Resten av outfiten laddar jag upp imorgon, nu ska jag försöka sova. 
 
 

golden love

Lady million, en guldig skönhet och faktiskt denna enda parfymen jag riktigt fastnat för. Helt klart världens bästa födelsedagspresent från världens bästa tjejer.
 
Idag har jag vandrat omkring på Halmstads gator med Cornelia och Lina. Fick köpt lite nödvändigheter inför nyår. Tanken var att vi skulle kolla på bio på kvällen, men det var fullbokat så vi spenderade några timmar på Roberts istället. När vi var mätta och nöjda vandrade vi till tågstationen och tog tåget hem. Hann landa hemma och fick städat upp lite på rummet, sedan kom Cornelia och Lina till mig så fixade vi iordning frukt och smälte choklad och satte på filmen Studentfesten, efter ett tag droppade även Anton och Charlie in. En bättre lördag helt enkelt. Nu tänkte jag sova. Puss. 
 
 
 

christmas time


Såhär såg min julafton ut igår, väldigt bra med andra ord.
 
Fick nästan bara pengar igår (om man bortser från ett par skor som jag beställde själv) och det passar fint nu när rean kommer, har sett att nelly levererar på den fronten. Idag har jag tagit det lugnt och nu ikväll har jag ätit hemmagjord pizza med la familia. Resten av kvällen ser lugn ut den med, men det är la lika bra. Nu ska jag återgå till att pilla med min dator som aldrig slutar krångla, var ett under att jag ens kunde göra detta inlägget, ska försöka mig på en ominstallering nu, wish me luck. 
 

ball so hard II

Jacka// Zara, Tröja// Fanny Lyckman, Byxor// Bikbok, Mössa// H&M herr 
Dan före dopparedan. Har inte gjort mycket för världen idag, bara degat här hemma. Trots det och att vädret är mer höstigt än någonsin, har jag lyckats få lite julkänslor idag. Imorgon bär det först av till Halmstad för att fira med pappas sida av släkten, på kvällen är vi tillbaks i Falkenberg igen för att fira med mammas sida hos min moster. Nu ska jag lyssna på regnet som öser ner utanför och drömma om snön istället. God jul. 

ball so hard

detaljer.
 
Haft en fin fredag. Steg upp runt halv tolv, gjorde mig iordning och begav mig till stan där Lina och Cornelia väntade. Gick runt och myste med dem hela eftermiddagen, köpte julklappar och fikade. Ikväll har jag haft sällskap av Viktor, Emma och Cornelia hemma hos mig. Vi har spelat spel och skrattat en hel del. Nu ska jag sova tänkte jag, precis som jag ska varje gång jag avslutar ett inlägg hehe.. hur som helst, godnatt. 
 
 

shade of red

Så skönt att få sova ut idag.
  
Klockan tre idag ska jag iväg på julavslutning, då passar min röda nyans på naglarna ganska så bra. Just nu sitter jag och äter lunch, efter det ska jag göra mig iordning. Vill att snön ska komma till oss, det är lika mörkt hela tiden och det är jättesvårt att få till bra bilder då, Sveriges väder sviker alltid..  
 
 
 

quilted sneakers

Perfekta sneakers. Älskar denna vans modellen, så bekväm och snygg. Har redan dessa i leopard och funderar på att göra ett till köp. 
 
Efter skolan idag har jag bara tagit det lugnt, sovit en stund i eftermiddags och njutit av att det är jullov imorgon. Har även fått städat mitt rum och bäddat rent nu ikväll. Nu tänkte jag släcka lampan och sova. Puss. 

blurred lines

Kappa// Bubbleroom, Byxor// Bikbok, Mössa// H&M, Skor// Nike, Ringar// H&M
 
Äntligen fick jag tag i den gråa kappan, som var en födelsedagspresent dessutom.
 
Ännu en lyckad helg har passerat och det tackar jag mina fina vänner för. I fredags kollade jag och Cornelia på Lucian i kyrkan, där duktiga Ida var självaste lucia! Sedan tog vi och gänget det lugnt hos Lina, pratade en massor och spelade spel. Igår åkte jag och pappa och köpte julgran, sedan klädde vi den. På kvällen festade jag i Skogstorp, hade det väldigt bra och fick avsluta kvällen med pizza i stan och bästa Emma jämte mig när jag skulle sova. Imorgon går vi in på sista veckan innan jullov och det bugar jag för. Pussar. 
 
 

party in my brain

Blandade partybilder från de senaste veckorna. 
 
Väldigt dålig bloggning denna veckan, vilket beror på att jag ägnat mig åt plugg och när jag inte pluggat har jag sovit. Herregud vad trött jag varit de senaste två veckorna, jullovet kommer väldigt lägligt. Imorgon är det fredag och då har jag planer på att se Ida när hon går Lucia och sedan umgås med fina vänner. På lördag har jag inbokat en fotodejt med Cornelia, äntligen! Och sedan ska jag och pappa köpa gran. Nu tänkte jag krypa ner i min säng och sova. Puss. 
 

red lights

Jacka// Bikbok, Topp// Rebecca Stella for Nelly, Byxor// Ginatricot, Skor// Nelly Trend
 
Såhär såg jag ut i fredags. 
 
Jobbig måndag idag, inte varit på humör. Slutade iallafall tidigt så jag och Linnea köpte med oss varsin sallad hem och pluggade lite. Vid halv fyra åkte jag till firsören för klippning och slingning. Ska köpa en inpackning med toning så det blir lite mörkare blond, annars är det som vanligt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på veckans avsnitt av morden i sandhamn. Puss. 

birthday pics

Åh vilken fantastiskt födelsedag jag haft.
 
I fredags blev jag firad av mina favorittjejer hemma hos mig, vi gjorde drinklekar, åt god mat och pratade en massor. Sen överraskade de mig med en parfym som jag velat ha, blev så glad så jag började gråta. Världens bästa vänner. Igår blev jag firad av släken hela eftermiddagen, på kvällen blev det festligheter igen.. förfestade först hos Robin och sedan var det fest hemma hos August. Kunde knappast haft en bättre födelsedag. Idag har jag varit mindre pigg, trött och seg. Ikväll ska jag iallafall träffa Linnea och kolla på solsidan innan det är tillbaka till verkligheten. Pussar. 

it's my birthday

Idag fyller jag 17år. 
 
Imorse blev jag uppvaktad med jättefina paket på sängen. Hade sovmorgon imorse med pga stormen, så jag passade på att kolla på julkalendern, Just nu sitter jag i skolan och skriver på min engelska.. slutar runt två och då ska jag hem och ta en tupplur för sen ikväll kommer mina brudar hem till mig för att fira lite. Hoppas på en riktigt bra kväll. Puss. 

daily inspo

Om det är någon sida jag hänger på mycket är det helt klart tumblr och bloglovin, så mycket inspiration.
 
Igår hade jag en mysig fika på påg med mina brudar. Idag har det varit en mindre intressant dag, somnade en stund efter skolan och sen dess har jag försökt plugga engelska. Det gick inget vidare, la ner det efter kvällsmaten. Nu har jag lagt mig tillrätta i sängen och paradise hotel visas på tv:n. Imorgon spenderar jag dagen i Göteborg med klassen, kan bli mysigt. Pussar. 

perfect ones

Perfekta boots från Henry Kole. 
 
Idag har det varit en händelserik måndag. Slutade runt tolv som vanligt på måndagar, följde med Linnea hem och pluggade en stund. Sen upptäckte jag att min ring som satt på lillfingret hade fastnat och vi gjorde allt för att få bort den, men inget funkade. Frammåt kvällen fick jag och pappa åka ner till akuten i Halmstad så fick dem såga bort den. Och den lättnaden när ringen åkte av va så skön. Aldrig mer. Efteråt åkte jag och pappa till donken och satt där en stund. Kvällen avslutades med Paradise hotel och nu är jag redo för att sova. 
 

julklappstips

Morgonrock// Lindex, Mössa// Nelly, Tröja// Nelly, Parfym// Lady million, concealer// Makeupstore, Ljus// Voluspa, Shorts// Lindex, Ringar// Fanny Lyckman for Estradeur, Deoderant// Hugo Boss
 
Julklappstips till mamma, syster, kompis, pappa, bror eller pojkvännen. 
 
Hade en väldigt bra lördagskväll igår, befann mig i Slöinge på fest hos Elof. Riktigt go stämning hela kvällen och riktigt goa människor. Idag har jag varit ganska seg och trött hela dagen, men har ändå hunnit med att umgås lite med Emma innan i eftermiddags och nu ikväll har jag haft sällskap av Lina och Linnea. Sammanfattar denna helgen som väldigt bra och avrundar den med ett avsnitt av Gossip girl. Pussar.  

RSS 2.0