kingdom of sun II

Kappa// H&M, Polo// H&M, Tröja// Noisy May, Byxor// Bikbok, Mössa// Ginatricot, Ringar// H&M, Sneakers// Dinsko
 
Fredagen är här, slutade tidigare än vanligt idag, vid tjugo över två. Tog det lugnt när jag kom hem. Till kvällsmat hade pappa gjort sin klassiska pizza och nu sitter jag hemma hos Lina och myser med mina favorit flickor. Precis som fredagar ska vara. Puss. 
 

everyday makeup

Puder// Fitme, Foundation// Fitme, Bronzer// Clarins, Mascara//Maybelline, Ögonbrynspenna// Loréal
 
Har testat både billigare och dyrare varianter när det kommer till puder och foundation, men fitme är de som jag fastnat för mest. Tipstips.
 
Idag stannade jag hemma från skolan, har haft ont i magen till och från hela dagen, har iallafall fått gjort lite plugg idag, det var behövligt. Monterade även ihop en julstjärna och hängde upp den i fönstret, så nu är det ganska mysigt på mitt rum. Nu tänkte jag sätta på tv:n och invänta paradise hotel. Pusspuss.

seventeen

Idag fyller min bästis 17år, grattis till henne.
 
Jag mötte upp Cornelia hemma hos mig och fixade iordning lite fika. Sedan gick vi ner till Linnea och överraskade henne med kladdkaka och ett paket. Imorgon väntas en skön skoldag, bara en lektion så slutar jag vid tio. Nu ska jag krypa till sängs. Puss. 
 
 

kingdom of sun

Beanie// Ginatricot
 
Måndag igen och ny vecka som kommer vara fylld med plugg. Men det är bara att ta sig igenom det, snart lov och 11 dagar tills min födelsedag. I eftermiddag har jag fått lite plugg gjort och fixat lite här hemma. Nu ligger jag i min säng och kollar på paradise hotel och efter det väntar sängen. Puss. 
 

golddigger

Min nya materiella kärlek. 
 
Gårkvällen spenderades med Lina och Elina, vi hade massa välbehövligt tjejsnack och fulade oss. Sen frammåt natten fick vi sällskap av Viktor och Anton. Idag har jag haft lite kvalitetstid med min broder och hans tjej, tacos och känn ingen sorg. Har även hunnit med att städa mitt rum och nu har jag sällskap av mina tjejer, söndagsmys när det är som bäst. Puss. 
 

fridaynight

Två bilder från gårkvällens fredagsmys. Jag och Cornelia slängde ihop några cornflakeskakor, sedan traskade vi ner till Linnea där det väntades idolmys. Idag har jag haft en riktigt slapplördag, har spenderat hela dagen i sängen framför Gossipgirl, men sånt behövs ibland också. Ikväll kommer morfar hit på lite mat och sedan ska jag förhoppningsvis träffa mina tjejer och göra något roligt. Puss. 
 

shades of blue

Jacka// H&M, Tröja//H&M, Jeans//Ginatricot, Ringar//H&M
 
Idag har det varit en bra torsdag, en kort skoldag följt av en lugn eftermiddag. Frammåt kvällen kom pappa hem och då åkte vi och hämtade min iphone, äntligen. Har suttit och pillat med den hela kvällen och nu börjar klockan bli mycket. Ska börja röra mig mot badrummet nu och sedan tar jag några timmars välbehövig sömn, innan veckans bästa dag är här. Puss.

pinkandleo

 Idag har det varit en mindre bra tisdag. Jag ligger efter med sömnen så sjukt mycket så idag har jag sprungit runt i skolan och halv sovit och skrattat om varannat. Känner mig lite krasslig i halsen också, usch. När jag kom hem tog jag en välbehövlig dusch och sedan bänkade jag mig vid köksbordet för historiaplugg, vilket inte varade så speciellt länge. Inte min dag idag, hoppas jag kan somna tidigt iallafall. Puss. 
 
 

industrial

Jacka// Nelly, Tröja// Noisy may, Jeans// Gina tricot, Skor// Dinsko, Ringar// H&M
 
Spenderade lördags kvällen med Linnea och Cornelia, vi va ute på en liten kvällspromenad och sedan myste vi framför en film som slutade med att vi bara satt och pratade, bästisar. Idag har jag varit ute och fotat med Cornelia lite och kvällen bestod av Solsidan, partaj, Emma, Lina och Linnea. Väldigt nöjd med denna helgen. Imorgon är det återigen dags för en jobbig skolvecka, så sängen kallar. Puss. 
 

cozy

Hade en jätterolig kväll igår, så får tacka julia och alla andra goa som var där för den. Åkte vidare lite spontant på efterfest, men det var ingen höjdare så jag stannade inte så länge. Tog en promenad hem med Matheus och Fanny och landade i min säng runt fyra. Idag sov jag ut och tog en sen frukost på sängen, nu ligger jag och myser framför gossip girl och planerar på att ligga kvar här en bra stund till. Puss. 
 

rebecca stella

Rebecca Stellas kollektion släpptes idag, hade tur och fick klickat hem toppen ovan innan den tog slut fem minuter senare. 

Va en lugn dag i skolan, va hemma runt ett och då passade jag på att sova någon timme. Torsdagskvällen har spenderats framför tvn och nu tänkte jag gå och göra mig redo för sängen. Imorgon är veckans favoritdag här och det ska firas med festligheter. 

a dust of summer

Här va det sommar och varmt, längtar tillbaka för mycket. 
 
Nu har vi nått mitten på veckan och det känns bra, längtar som vanligt väldigt mycket tills helgen och nu är det endast två skoldagar kvar. Annars då? Jag har blivit lite förkyld, lite snorig och lite hostig, hoppas bara det inte är något långvarigt. Ikväll har jag haft en mysig middag med mamma och Christian och nu ligger jag och kikar lite på efterlyst. Ska återgå till det nu, pussar! 

this

Perfekta läderkjolen i lite sportigare modell, precis som jag gillar det. Från Nelly.
 
Nu längtar jag efter att fota outfitbilder, det har varit så grått ute och det blir mörkt jättetidigt. Men senare i veckan så blir det förhoppningsvis av. Nu ikväll har jag städat och rensat min garderob, blev riktigt bra. Så nu ska jag äntligen få krypa ner i sängen. Veckans värsta skoldag väntar imorgon, så behöver all sömn jag kan få. Puss. 

gold isn't old

Klocka// Storm, Halsband// H&M, Hörlurar// Happy plugs, Ringar// H&M, Fanny Lyckman, Armband// Nelly, Bismarck, Skal// Marc Jacobs, Väska// H&M
 
Hade en lugn lördag igår. Den gråa eftermiddagen spenderades med en massa serietittande, frammåt kvällen kom Emma och höll mig sällskap. Vi tog det bara lugnt och tog igen en massa missat snack från veckan som varit, kvällen slutade med att vi underhöll oss med olika tester från internet, riktigt roligt haha. Denna dagen har fortsatt på samma sätt. Morfar har varit här på middag nu ikväll och firat farsdag och nu ska jag strax springa över till Linnea och kolla veckans avsnitt av solsidan. Pussar. 

finally friday

Äntligen fredag.
 
Idag var det skönare än någonsin att komma hem från skolan, efter några timmar i kylan på torget var det skönt att landa hemma i sängen. Linnea följde med mig hem och efter en liten stund kom Cornelia över också. Vi kollade lite halvt på idol men snacket tog över, när vi började bli lite trötta istället så satte vi på Beck Lockpojken. Nu har mina tjejer lämnat mig och jag ska krypa ner i sängen. Puss. 

favourite

Mina senaste outfits. Verkar som jag har ett stort favoritplagg i garderoben, mina kära skinnbyxor.
 
Idag har jag hängt hemma hos Linnea, först var vi ute på en liten promenad med hennes vovve och sedan tog vi en välbehövlig eftermiddagslur. Imorgon ska jag vara i skolan från 10:00-20:30 ungefär, ska stå på torget på kvällen med vårat skolprojekt. Efter det blir det fredagsmys i all ära. Nu kallar sängen på mig, men först ett avsnitt av Gossip girl (har börjat titta om hehe). Puss.
 
 

w.inspo

Nästa gång jag slår klackarna i taket vill jag sminka mig som ovan// Suktar fortfarande efter den perfekta gråa kappan// Vill ha fler guldiga ringar, så fint// Grått på grått, åh. 
 
Lite onsdagsinspo. Idag har vi hållit på med vårat projekt för Carlsberg i skolan, att designa framtidens julgran.. kommer bli spännande att se resultaten sen när allt är klart på Fredag. Nu ligger jag i sängen och kikar lite på efterlyst. Imorgon är det torsdag och det betyder att det endast är en dag kvar tills helg, längtar. 

checkered

Jacka// Nelly, Blus// Lindex, Byxor// Bikbok, Ringar// H&M, Väska// Nelly
 
Slutade väldigt tidigt idag, så passade på att njuta av en pluggfri dag med Gossip girl. Såg klart det allra sista avsnittet någonsin för en liten stund sen och som vanligt grät jag alldeles för mycket. Ska ta en promenad med Linnea lite senare och sen spenderar jag resten av kvällen med lite tända ljus och tvtittande. Puss. 

halloween

Ett gäng bilder från gårdagens förfest hemma hos Emma.
 
Har varit en degig dag, så som söndagar brukar vara. Imorgon är det tillbaka till skolan igen, vill inte.. men får trösta mig med att det bara är 6 veckor tills nästa lov. Nu ska jag strax krypa ner framför tvn och kolla veckans avsnitt av solsidan. Puss.
 
 

iphone 5s

Beställde den här godbiten häromdagen och nu är den påväg hem till mig, kan inte vara mer nöjd. 
 
Hade förövrigt en jätterolig kväll igår, jättemånga roliga utklädnader och dansgolvet var fullt nästan hela kvällen. Drog vidare på en liten efterfest efter, som tyvärr inte varade sålänge. När jag kom hem somnade jag så gött i min säng. Nu ligger jag i sängen och återhämtar mig lite med en cola från donken. Bilder från gårkvällen lägger jag upp lite senare. Puss sålänge. 

details

Marinblått + Leo är något jag fastnat för på senaste tiden. Går ihop så himla bra.
 
I förrgår hade jag en fin skräckfilmskväll med tjejerna hemma hos Linnea och igår hade jag ett lika fint idolmys hos henne. Ikväll är det halloweenfest som gäller och jag är så taggad. Ska strax åka iväg och fixa det sista inför min utklädnad, sen kommer Linnea och Cornelia hem till mig så fixar vi oss tillsammans innan vi åker vidare till Emma för förfest. Hoppas på en riktigt rolig kväll. Puss. 

RSS 2.0