grab desire and run away

Jacka//H&M, blus//cubus, byxor//ginatricot, klocka//uropenn
 
Inte dagens och inte jätte snygg outfit heller, men lägger upp bilderna ändå. 
Var ledig idag, så himla skönt att få sova. Linnea kom hit vid elva och en timme efter kom Fanny, vi skrev klart vårat arbete om antiken och sen fick vi stressa till skolan på cykel för att hinna lämna in arbetet till klockan ett. När vi kom hem gjorde jag och Linnea lite kycklingsallad och sen sov vi en stund. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på lite go musik och läser bloggar. Ska gå och hämta något gott nu och sen sätta på ett avsnitt av gossipgirl. Pussar!

quilted

Perfektion.
 
Beställde denna jackan nyss, fruktansvärt fin. Krånglade lite med beställningen, men nu så. Hoppas den är lika fin i verkligheten bara. 
 
Annars då? Jobbig måndag. Har blivit förkyld men pallrade ändå iväg till skolan imorse för att göra svenskaprovet, det kändes bra och sen höll jag ut resten av skoldagen. Nu mår jag lite bättre och sitter i sängen med go musik och njuter av att inte ha något speciellt att plugga på. Pussar!
 

illusionist

 
Slutade vid halv två idag åkte direkt hem och la mig i sängen och satte på ett avsnitt av gossip girl. Vid fyra tiden landade Cornelia hemma hos mig, vi låg bara och snackade och kollade på Sunes jul. Efter maten ställde vi oss och bakade till Linnea som fyller år på måndag. Det blev riktigt gott, så cred till mig och Connie. Nu ska jag strax krypa ner i sängen, ska upp vid åtta imorgon för klassen ska till Halmstad och styla inför en fotografering. Kommer verkligen ta emot att gå upp så tidigt imorgon, men sånt är livet. Puss! 

thursday

Väst//ginatricot, tröja//ginatricot, skärp//H&M, byxor// H&M, väska//angelicablick for nelly trend
 
Varit en go torsdag idag. Vi fick sluta vid halv ett och då gick jag och Linnea och mötte Cornelia, Ebba, Viktor och Charlie och åt med dem. Sen åkte jag med Linnea hem så sov vi en stund. Imorgon är det fredag och det brukar vara den bästa dagen i veckan eftersom vi börjar klockan tolv. Men imorgon har de tagit bort våran sovmorgon och lagt in en branschdag, så vi börjar klockan nio istället. Nu ska jag gå och göra mig iordning och sedan sooova. Hörs imorgon, pussar!

Sneakpeak

Riktigt seg dag idag, somnade en stund i skolan eftersom vi inte gjorde något vettigt ändå. Linnea följde med mig hem, vi fikade lite och sen gick vi och la oss i soffan och somnade. Nu ska vi vidare hem till Linnea och äta lite och efter det blir det går vi ut och går en sväng. Pussar!

iphone week

Lite såhär har min veckan som varit sett ut. Myskväll hos Lina. Breaking Dawn med Elina, Cornelia, Linnea och Daniella. Tjejfest hos Olivia i lördags. Amanda fondell släppte ny låt, äntligen säger jag bara.
 

Avalanche colorado

Keps//gammal, t-shirt//ginatricot, byxor//ginatricot, väska//angelicablick, skor//nelly trend
 
Såhär såg jag ut i fredags.
Har inte kunant blogga på hela helgen, eftersom jag glömde min dator i skolan. När jag väl åkte tillbaka för att hämta den hade skolan redan stängt. Jag hade inga bilder eller någonting på datorn här hemma så tyckte inte det var värt att blogga. Men nu är jag tillbaks iallafall.
 
I fredags kom Linnea, Cornelia, Oliver, Viktor, Viktor, Anton och Pontus hem till mig, vi satt bara och snackade och åt massa gott. Sedan sov Linnea och Cornelia hos mig. När vi vaknade lagade vi mat, kycklingwook blev det och det var jätte gott verkligen. På kvällen cyklade jag och Linnea hem till Daniella och förfestade lite, sedan drog vi vidare mot Olivia för tjejfest. Det var jätte kul i början, men sen mot slutet blev det lite kaos. Hela söndagen låg jag bara i sängen med Linnea, orkade inte göra något annat. Nu sitter jag här framför protject runway och tänkte gå och hämta lite frukt. Pussar. 

Halloween

Lite försenade bilder sedan halloween, här är dem iallafall. Ligger i sängen med Linnea just nu och gör inte så mycket. Var på sista twilight filmen Breaking dawn igår, den var så otroligt, fruktansvärt bra! Lipade som ett barn i slutet av filmen. Så tråkigt att det är över bara, det är likadant med Harry Potter filmerna. Nu har man ingenting att gå och vänta på längre.
Nu ska linnea gå hem och jag tänkte läsa bloglovin och sedan sätta på någon filmen. Imorgon är det fredag och det betyder sovmorgon, bättre inledning av helgen blir det inte. 

måndagsmys

Nybäddad säng och nystädatrum.. så jävla underbart. När jag kom hem från skolan idag var det redan mörkt ute. November måste nog vara den tråkigaste månaden, hösten är nästan över, allt är grått och man väntar bara in december. Har inget plugg idag och det är så himla skönt. Nu ska jag fortsätta mysa, hämta lite clementin och sätta på ett avsnitt av Vampire Diaries. Pussar!

bom bom pow

Ha begär, så, jävla, mycket. Vet vad jag ska önska mig när jag fyller år iallafall...
 
Igår kollade kom Linnea till mig runt halv två, så kollade vi på film och sen gick hon hem vid sex. Runt nio cyklade jag hem till Fanny och sedan cyklade vi vidare till Lina för filmkväll. Det var jätte mysigt vi satt och snackade till halv ett och sedan kom Viktor och gjorde oss sällskap också. Landade hemma klockan tre och slocknade direkt. 
 
Idag kom lilla mormor till oss så fikade vi och firade farsdag med marängtårta, och sen på kvällen gjorde mamma god mat till oss. Nu sitter jag här och kollar på Beck och tänkte snart sova. Puss. 

H&M s/s 2013

Lite av H&M vår och sommarkollektion 2012. Älskar den vita blusen, den beiga kjolen med nitar och den svarta kjolen. 
 
Jobbig dag i skolan idag, vi hade matteprov direkt på morgonen som gick rätt bra, och sen hade jag och Linnea ingenting att göra eftersom vi har fokusvecka där man ska jobba med saker man behöver, så vi satt bara och väntade in tiden. Efter maten frågade vi om vi fick gå hem och efter lite tjat fick vi det. Det var så jäkla skönt att komma hem, somnade en liten stund och nu sitter jag här på Linneas badrum och kollar på när hon sminkar Cornelia, eftersom hon missade våran branschdag i skolan i onsdags. Ikväll ska jag äta lite mat med Cornelia, antingen thai eller donken, vi får se. Sedan ska vi träffa Linnea, Viktor och Gustav en stund, blir säkert jätte bra. Vi hörs imorgon, puss!

latest


Det sista man såg av löven, nu är det bara grått ute hela tiden. Sminkade och fotade Cornelia till ett skolarbete. Såg Taken 2 på bio, med mina goingar. Hade en grym halloween utklädd som cowboy. Bakde en tårta till världens finaste Elina och Ebba, som fyllde sexton år i måndags. Sminkade Fanny i skolan idag, med temat antiken. Jag har helt klart världens bästa vänner. 
 
Kom hem från skolan vid fyra och försökte plugga lite inför matteprovet på fredag, men det ville inte sätta sig, jag får ta det imorgon istället. Sen köpte pappa donken till kvällsmat. Och nu sitter jag här, tänkte gå och borsta tänderna och sen kolla klart på vampire diaries avsnittet, som jag satte på innan och sen sovaa. Puss! 
 
 

in these very woods

Kavaj//ginatricot, tröja//cubus, byxor//lindex, klocka//ur&penn, skor//nelly trend
 
Såhär har jag gått omkring idag.
Idag var det tillbaks till skolan igen, det var riktigt jobbigt att gå upp i morse, ville inget annat hellre än att somna om, men det vara bara att göra det. Sen när vi kom till skolan fick vi reda på att vi börjar halv nio och kommer göra det hela veckan, då hade jag alltså kunnat sova en halvtimme till, det var lite segt faktiskt, men what to do. Linnea följde med mig hem från skolan och vi har sovit lite och så. Till kvällsmat gjorde vi en jätte god pastasallad och nu sitter vi här i min säng och kollar på protject runway. Puss.  

last signs of fall

Tröja//ginatricot, kjol(klänning)//h&m, skor//gamla
 
Haft en riktigt bra helg, i fredags var det halloween fest hos Ida, det var krångligt att hitta dit, så jag blev rätt irriterad men när vi väl kom fram var det bra. Det var faktiskt längesedan jag dansade så mycket. Jag och Fanny var i allafall cowboy mates och nu väntar jag bara på att Cornelia ska skicka bilderna så jag kan lägga ut lite. 
 
I lördags gick jag hem till Linus där Fanny var, vi tog det bara lugnt, kollade xfactor och snackade lite. Jag kom hem vid halv 6 och då duschade jag och sen körde pappa mig till donken så köpte jag mat åt mig och Fanny, sen körde han mig till henne så åt vi. Sen kom alla tjejerna till Fanny vid 8 ungefär, vi kollade på film och bara myste, sen sov jag hos Fanny. Kom hem från Fanny vid 4 och nu ligger jag hemma hos Linneas, vi har precis kollat klart på sol

RSS 2.0