Göteborg

Hello, har varit sjuk i en vecka där av den dålig uppdateringen, men nu är jag tillbaka. Vi har fått sportlov och det invigdes igår i Göteborg med tjejerna, vi åkte upp jätte tidigt och shoppade hela dagen. När jag kom hem gick jag direkt hem till Fanny och bara myste med tjejerna sen sov jag där. Planerna inför kvällen är lite oklara men det blir säkert någonting, hörs snart!

new bag

Älskar min nya väsk från MANGO. Beställde den för en vecka sedan och fick den i fredags, snabba leveranser. Blev ingen träning pappa kom och hämtade mig eftersom det hae blivit något fel med bokningen och hon uppfattade inte vad jag sa, lika bra de eftersom jag ändå hade lite ont i halsen. Nu väntar jag på maten som strax är klar och resten av kvällen ska jag bara mys med en bra film.

rosa pastell


Jacka-H&M, Skjorta- Ralph Lauren, Byxor-H&M, Väska-Mango, Skor-Dinsko.
Hej, helt vanlig skoldag idag. Fanny följde med mig hem efter skolan så bakade vi lite marängtårta eftersom mamma fyller år idag och sen dess har vi bara suttit och pratat. Ska strax åka iväg på träning ska bara byta om och sen åker jag. Later.

mys söndag

Hej kompisar, i gårkväll snöade det jätte mycket här så idag ska jag bara mysa inne med en kopp varm choklad och one tree hill. Min helg har varit bra, fredagen spenderades hos Fanny med några tjejer och sedan ute på lite äventyr. Mötte upp dem igår med och så spenderade vi kvällen hos Daniella. Annars så taggar jag sista veckan i skolan nu sedan är det sprotlov och då väntas massa roligheter, kan knappt vänta behöver verkligen en paus från skolan nu. Hörs säkert senare annars imorgon, take care.

an orange detail

Hittade detta när jag kollade runt lite på freshnets hemsida och ville mest bara visa er, fruktansvärd snygg kombo måste jag säga. Tänk er med en vit liten transparent t-shirt och den snygga sportbhn från h&m under, ska absolut införskaffa mig en sådan.
Har precis avklarat två nationella prov i svenskan denna veckan, i tisdags var det läsförståelsen och idag var det den skriftliga delen, båda delarna känndes rätt bra faktiskt och kan inte vara mer glad just nu över att dom är över, hade även en engelskaredovisning idag som pricken över i:et och även den gick rätt bra så jag är nöjd. Imorgon väntas helg och mys med några gosetjejer det kommer bli jätte bra, vi ska vara hemma hos Fanny och titta på film och bara mysa, helgen är verkligen väntad. Just nu pratar jag med Fanny eller jag skriver mest men ska återgå till pratandet nu innan jag ska sova. Vi hörs när vi hörs helt enkelt.

pancakes


Hej kompisar! Vet att det är väldigt dött här men det är liksom inte lika roligt att blogga när man inte har någonting att visa inga bilder osv. Februari månad började inte bra i alla fall, varit hemma från skolan några dagar nu, ligger hemma och snorar och har ont i halsen osv. Missade en engelska redovisning idag och lite annat säkert, har massa plugga att göra här hemma också men jag orkar inte ta tag i det så jag kollar på one tree hill istället. Men snart är det lov igen bara två veckor kvar så jag får stå ut! Gjorde pannkakor till lunch idag, jätte goda blev dom. Nu ska jag återgå till mitt film tittande, take care.

RSS 2.0