holy chic

Tröja// Ginatricot, Byxor// Lindex, Väska// Nelly
 
Här kommer ett försenat inlägg. Har haft en bra helg, i fredags var det idolmys hemma hos Linnea med Cornelia och Viktor, tillbringade även natten där. I lördags hann jag och Cornelia med att fota lite och baka en tårta som vi sedan skulle överraska Lina med. På kvällen sedan samlades alla hemma hos Lina och förfestade lite, för att fira Linas födelsedag. Sedan drog vi vidare på en annan fest och kvällen slutade med en kopp varmchoklad och Elina jämte mig. Puss.

sneakie

Har blivit helt fast i plagget-vid-midjan-trenden, vet knappt vad variation innebär längre hehe. 
 
Skulle ta en powernap i eftermiddags men råkade visst sova tre timmar, resultatet av det blir att jag sitter uppe nu istället. Imorgon är sista dagen i skolan, för på fredag har jag studiedag..SÅ skönt. Imorgon efter skolan hänger vi med Emma upp till Halmstad och sover hos henne, mys. Puss. 
 
 

trainstation

Jacka// Zara, Jeans// Ginatricot, Skjorta// JC, Väska// Nelly, Sneakers// Nike 
 
Hej måndag! Varit en lugn dag i skolan, efteråt mötte jag, Linnea och Fanny upp Cornelia och promenerade med henne hem. Vi stötte även på Evelina på vägen, så det blev en hel del prat. Hela kvällen har jag ägnat åt min reklamanalys som ska vara inlämnad imorgon. Nu vill jag bara krypa ner i sängen, pusta ut och sätta på ett avsnitt oth. Puss. 
 

topp fyra

 
 
Mina topp fyra just nu. Rihanna jackan är helt perfekt och ett par liknande skinnbyxor som ovan måste införskaffas.
 
Redan söndag igen, helgen bara försvinner, önskar att det var samma sak med veckodagarna ibland. Hur som helst har det varit en bra helg, i fredags tog jag det lugnt framför idol med Linnea och Lina, när det va slut tog vi en kvällspromenad med Anton. Igår blev det festligheter trots massa krångel, jag slutade upp hemma hos Victor i Rigsegård och avslutade kvällen utanför en lokalfest, och tillsist i mitt garage tillsammans med Anton, Linnea, Charlie och Cornelia. Nu blir det seriemys. Puss. 

Nailpolish

I höst pryder dessa lacken från depend mina naglar. Det vänstra är inte alls så lila som på bilden utan går mer mot vinrött. 
 
Idag är jag hemma och sjuk, har dragit på mig en rejäl förkylning. Har iallafall fått lite plugg gjort idag och nu ligger jag i sängen framför tvn. En mindre rolig onsdag. Puss. 

bra

Två från helgens händelser. 
Idag har det varit en lugn måndag och den ska fortsätta precis så, med lite serie tittande i sängen. Imorgon är det tisdag och bara tre dagar kvar innan jag får njuta av helg igen. Puss. 

black thing

         Tre svarta favoriter. 
         Zara// Lindex// New Balance 
 
Har haft en underbar helg. I fredags så hade vi tjejer från klassen en liten sleepover hos Cassandra. Den bestod av taccos, b&j, film och en massa tjejsnack, en perfekt fredagskväll. Kom hem vid två tiden på lördagen och då satte jag igång att städa mitt rum. På kvällen mötte jag upp mina tjejer vid Willys och handlade lite gott inför kvällen. Sedan cyklade vi hem till Lina och spenderade lördagskvällen där. En lugn och mysig helg, precis vad jag behövde. Puss. 
 

since 96

Såhär kan eftermiddagarna se ut ibland, en god smoothie, lite plugg och några tidningar. När pluggningen var överstökad gick jag ut på en riktigt skön promenad med Emma, hösten är ganska mysig ändå, speciellt när solen skiner och man ser hur löven börjar ändra färg. 

Har haft en jättebra helg också, fredagen tillbringade jag, Linnea, Cornelia och Johannes hos Gustav i Göteborg. Först såg vi en frölunda match och åt lite mat, sedan åkte vi hem till Gustav en stund och efter det, direkt vidare till bion "The conjuring" läskigaste och bästa skräckisen jag sett, som även gick klockan halv tolv på natten och var slut klockan halv två, gissa om man var rädd när man vandrade tillbaks till Gustavs lägenhet sen.. Hela lördag dag, spenderades med shopping i Göteborg, innan jag, Linnea och Cornelia begav hos hemmåt igen. På kvällen väntade ett gött partaj hemma hos Emma och helgen avslutades med sänghäng, Linnea och en liten pratstund hemma hos Lina. Mer sånna här bra helger, tack. 
 

RSS 2.0