dreaming

 
Byxor// Fanny Lyckman for Estradeur, Kappa// Nelly, Topp// Ginatricot, Skor// Nike air max, Klocka// Marc Jacobs
 
JA tack till outfiten ovan. Igår var vi iväg på lite festligheter, sov hemma hos Linnea efter det. Idag har jag varit på stan en sväng med Emma och Linnea, vi åt lunch på Stantons och sen solade vi. Nu är jag nyss hemkommen från Linnea, tog det lugnt där med Oliver, Lina, Emma och Cornelia. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Gossip girl och försöka somna efter det för imorgon drar jag och tjejerna till Göteborg för lite shopping och mys. Puss. 
 
 
 
 
 
 

picture that

Olika händelser genom min kära Nikon. 
 
Har spenderat dagen i Halmstad och firat min kusin som fyllt 17 år. När vi kom hem blev det thaimat och solsidan. Nu ligger jag i sängen och försöker komma på vad jag ska göra utav denna kvällen. Puss. 

YOLOISH

Tröja// Ginatricot, Väst// Ginatricot, Mössa// Ginatricot, Byxor// Bikbok, Skor// Dinsko, Väska// Nelly 
 
Hade en jättefin fredag igår. Bakade lite kladdkaka efter skolan med Linnea och sen kom Emma och sällskapade oss. Kvällen bjöd på god mat hemma hos Emma och framförallt en massa tjejsnack med världens bästa tjejer. Idag låg jag kvar länge i sängen, så nu ska jag försöka göra något utav denna dagen. Puss. 

leo in my brain

Favoritskorna just nu, perfekta på alla sätt och vis. Från H&M. 
 
På dagens stylistlektion stod halloweentema på schemat, det ägnade jag hela förmiddagen åt. Slutade vid ett och då tog jag en promenad hem med Fanny. Eftermiddagen har gått åt till svenskaplugg. Har även hunnit med en kort springrunda nu ikväll, så nu är jag redo för att inta sängen och slå på tvn. Puss. 

white & blackthing

Byxor// Monki, Topp// Bikbok, Skor// Nelly, Väska// H&M
Såhär går jag gärna klädd på någon fest i höst framöver.
 
Har gått omkring hela dagen idag och trott att det varit torsdag, jobbigt.. vill bara att det ska bli lov så man får pusta ut. I eftermiddags pluggade jag och Linnea lite svenska, sen råkade vi båda slockna. Nu ska jag gå och göra mig iordning för säng, intressantare än så blir det inte idag. Puss! 

en måndag

Stannade hemma från skolan denna måndag, mådde inte alls bra när jag vaknade imorse. Vilar upp mig med varmchoklad, håkan hellström och idrottsplugg istället. 

leo

 
Dog typ klänningdöden, när jag såg fina Danielle bära denna från Monki. Är ingen klänningstjej i vanliga fall, men denna var helt otrolig. Självklart skulle den vara slutsåld online, låt den finnas i butik! 
 
Hade en bra biokväll i fredags. Fick två sovgäster vid namn Cornelia och Linnea efteråt, alltid lika mysigt. Vaknade upp lite snorig på lördagen, tog en promenad med Emma på eftermiddagen och beslutade mig för en lugn hemmakväll. Emma kom och gjorde mig sällskap, vi kollade på film, åt en massa gott och bara snackade. Idag har Linnea sällskapat mig framför solsidan. Nu ska jag förbereda mig inför en till jobbig skolvecka, innan det äntligen är lov. Puss. 

don't leave me

Kappa// H&M, Blus// Lindex, Byxor// Bikbok, Skor// Nike airforce, Väska// Nelly Trend
 
Hösten är väldigt fin ändå och tillsammans med mina favoritbyxor blir den ännu finare.
 
Hela eftermiddagen har spenderats med plugg, nu har jag lagt ner det för kvällen. Istället ligger jag och lyssnar på skön musik och inväntar kvällsmaten. Imorgon är det veckans bästa dag och då är det bio och fredagsmys som gäller. Can't wait. Puss. 
 

sneakies

Dagens detaljbild.
 
Onsdag idag, lilllördag. Avklarade ett historiaprov på förmiddagen och sedan fick vi sluta. Jag va hemma runt tolv och då gjorde jag lite lunch till mig och sedan sov jag någon timme. Runt fyra kom Cornelia till mig och då fotade vi lite, nu sitter vi båda bänkade framför tvn hos Linnea. Puss. 

scones

Jag och Linnea fick för oss att baka scones denna tisdags eftermiddag och tillsammans med Linneas lillasyster, blev det väldigt lyckat.
 
Nu har jag precis landat hemma efter en bättre pluggeftermiddag hos Linnea, inväntar spaghetti och köttfärssås till kvällsmat och sedan ska jag bara spendera resten av kvällen framför några avsnitt av Gossip Girl. Puss.
 
 

midnight

En fin blå nyans som passar bra i höst.
 
Hade en fin fredags kväll med idolmys hos Linnea igår. När idol var slut mötte vi upp Anton för en promenad, sedan hamnade vi hemma hos FIlip som hade fest, en liten stund. Sedan vandrade jag hem och somnade gott i min säng framför Gossipgirl. Nu väntar jag på att min mat ska bli klar och senare i eftermiddag ska jag möta upp Emma. Kvällensplaner är fortfarande oklara, alltid lika spännande hehe. Vi hörs, puss. 

ray of sun

Kappa// H&M, Tröja// H&M, Byxor// Bikbok, Väska// Nelly
 
peuw, äntligen är mässan över. Det var så sjukt stressigt och man fick ont i både ben och rygg, glad att ha det gjort iallafall. Fick sluta runt tolv och då följde Linnea med mig hem, vi somnade till som man bäddar, såklart. Imorgon är det fredag och just nu står idolmys på schemat, får se hur det blir. Nu ska jag återgå till att klicka runt på olika sidor och äta clementiner. Puss.

fab

Från min tumblr och min inspomapp på datorn.
 
Nu har tiden sprungit iväg igen, lördagen tillbringade jag först hos Fanny på förfest (där jag även råkade glömma min kamera) och sedan drog vi vidare till Julia på fest. I söndags åt jag och tjejerna en mysig brunch på strandbaden.
 
Skoldagarna har flytit på som vanligt, jag har pluggat inför ett prov som blev avklarat idag, skönt. Idag har jag stått på mässa och informerat om min linje. Ska även stå där tre timmar imorgon, kommer vara helt slut. Ska även fixa tillbaka min kamera så bloggningen kan bli bättre. Puss sålänge. 

burgundy

Blus// Lindex, Byxor// Bikbok, Väska// Nelly, Hatt// H&M
 
Äntligen fredag, det var så otroligt skönt att få sova ut idag. Jag låg och drog mig i sängen länge.. ungefär halva dagen, men sen tog jag mig i kragen och gick ut på en promenad med Linnea. Fredagsmys står på kvällens schema, nu ska jag äta lite mat med familjen och sedan inväntar jag Cornelia, Viktor, Anton och Linnea för idol och filmmys. Puss.
 

sweaters

nothing fits me better, than my favourite sweaters. 
 
Stylistprovet är nu avklarat och det gick faktiskt bra, blir kul att se resultatet av bilderna sen. Och med det välkomnar jag även långhelg, har nämligen studiedag imorgon, välbehövligt eftersom jag mer eller mindre varit ett vandrade lik denna veckan. Ikväll ska jag mysa ner mig i sängen med tända ljus och några avsnitt av Gossipgirl. Puss.

bravader

Två bilder från Linas födelsedagsfirande i helgen. Mästerverket till tårta är gjord av mig och Cornelia. 
 
Idag har jag hunnit med att avnjuta en kycklingsallad på Stantons, passat på att vila i eftermiddags och tagit en skön kvällspromenad med Linnea. Nu ligger jag i sängen och har Melissa Horns nya låt "Jag har inte gett upp oss än" på repeat, medan jag förbereder inför stylistprovet imorgon. När det är färdigt ska jag ta en dusch och sedan inta kudden för natten. Puss. 

RSS 2.0