söndagsinspo

Inspiration från min tumblr. 
Påskafton igår.. hade en riktigt rolig kväll faktiskt! Åt mat hos min moster först med släkten, sen körde mamma mig och Fanny till vinberg där gänget var, men hann bara va där och vända sen skulle dem vidare. Jag gick ner till Elina och fixade till mitt hår och sen kom Fannys pappa och hämtade upp oss och körde oss ner till Heberg där det va lokalfest. Träffade massa goa människor och dansade jättemycket. Idag vaknade jag upp med lite värk här och var från blåmärken.. det är så det ska va! Idag har jag bara planer på att ta det lugnt, äta med min familj eftersom min storebror åker hem till Stockholm imorgon. Nu ska jag fortsätta dega i min säng, PUSS!

just swirl

Jacka//Nelly issue 1.3, Tröja//Ginatricot, Kjol//Lindex, Väska//NellyTrend, Skor//Shoeline
 
Äntligen lov, så jävla skönt! Hade bara två lektioner idag, som vanligt på torsdagar och sen slutade vi klockan två, kom hem och tog min vanliga eftermiddagsnap, sen tränade jag lite här hemma. Sen dess har jag bara legat här i sängen, tagit det lugnt och lyssnat på musik. Vet inte vad som händer ikväll, kanske går ner till Fanny en stund får se, ska iallafall vara hemma senare ikväll för då blir det lite familjemys, eftersom Christian kommer hem över påsk. Fick ett påskägg av pappa innan också, om jag känner mig själv rätt så kommer det antagligen vara slut ikväll.. hehe. Pusspuss! 

praying

1. Åkte lite skridskor en fredagskväll. 2. Körde på rosa läppar. 3. Grupphäng, baking cake. 4. Lite shopping i Göteborg. 5. Åkte till frisören och fixade utväxten. 
 
1. Toaletthäng. 2. Hippie. 3. Vissa saker blir man aldrig för gammal för. 4. Festkompisaar. 5. Blev en "påskfågel" idag. 
 
Lite blandade vardagsbilder. Hade stylist hela dagen och vi sminkade under påsktema, efter skolan hängde jag med Fanny till stan en stund, sen kom pappa och hämtade oss. När jag kom hem njöt jag över att jag inte hade någonting att plugga på, så jag somnade någon timma.. att sova på eftermiddagen är det skönaste. Imorgon är sista skoldagen, sedan går jag på påsklov, så himla skönt längtaar. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik, men tänkte sätta på tvn och se vad den har att erbjuda istället. Pusspuss! 

fuck yeah

Gillar verkligen Fanny Lyckmans kollektion för Estradeur, är kär i linnet. Nu har mycket redan hunnit ta slut, så får se om det blir att jag klickar hem något snart. 
 
Har ekat lite tomt här dom senaste dagar och det är pga att jag varit sjuk och inte orkat. Låg mest i min säng och kollade 90210 och när jag blev rastlös skuttade jag omkring i huset och hoppades på bättre tider. Mest surt var det när jag fick ligga hemma hela helgen. Jaja inte mycket att göra åt, nu är jag frisk iallafall! Varit en helt okej dag i skolan, lite seg. När jag kom hem sommnade jag en liten stund och sen resten av kvällen har spenderats framför photoshop, ska lämna in ett kollage på stylisten imorgon.. hoppas det går hem. Nu ska jag gå och göra mig iordning! Pusspuss. 

onsdag

Är hemma från skolan idag, samma sak igår. Har dragit på mig en förkylning, så mår inte alls bra. Kommer säkert inte kunna gå till skolan imorgon heller och det suger, behöver lämna in min svenska osv. Resten av dagen ska spenderas i sängen med min inlämning. Buhu.. vill vara frisk nu! Idag fyller iallafall min bästa år, får fira henne ordentligt när jag är frisk istället.. Grattis Cornelia!!

I was wrong, but now I know

Jacka// Ginatricot, Tröja// H&M, Byxor// H&M, Väska// NLY Trend, Skor// Dinsko 
 
Tog en paus från bloggen i helgen. Orkade inte riktigt. Hade en bra helg, i fredags firade vi Viktor som fyllde år, jag Cornelia och Linnea bakade en jättegod marängtårta och överraskade honom med. Viktor, Oliver, Anton och Fanny sällskapade även oss, sov hemma hos Fanny efter det. I lördags blev det fest i aikvallen, hade det riktigt kul. Vaknade vid två nästa dag, tog en promenad med Linnea och sen pluggade vi lite svenska. Idag har jag varit trött som vanligt, somnar inte tillräckligt tid på kvällarna.. är en liten nattuggla. Hann iallfall med en intervju för sommarjobb idag och lite svenskaplugg. Nu inväntar jag Topmodel, Pusspuss! 

something blue

 
Hade studiedag igår så fick nattgäster kvällen innan. När jag vaknade åkte jag till Tångaskolan med Linnea, Cornelia, Ida och Charlie och hälsade på.. man saknar ju det ganskaaa mycket. Efteråt åkte jag och Ida till Göteborg och shoppade lite, fick med mig byxorna ovan och en tröja. Kom hem vid nio någon gång och tog det bara lugnt! Idag hade vi bara en lektion, sen fick vi sluta! När jag kom hem slocknade jag en stund och sen åkte jag iväg till frisören för slingning och klippning. Efter det var direkt iväg till friskis och nu ligger jag här helt slut och pratar skype. Pusspuss. 

NY tigers

Jacka// Bikbok, Tröja// Ginatricot, Byxor// Bikbok, Väska// AB Nelly Trend, Skor// Shoeline
 
Bra måndag. Solen har skinit hela dagen och jag har varit på bra humör. Åt thai i stan med Lina, Cornelia, Linnea, Anton och Fanny, dagens höjdpunkt helt klart. När jag kom hem från skolan somnade jag en stund, vaknade vid 6 ungefär och gjorde kvällsmat. Nu sitter jag bänkad framför topmodel och efter det ska jag göra mig iordning och sova. Pusspuss. 

söndag

Linnea sov här igår, hon lämnade mig för en liten stund sen och nu ligger jag här och lyssnar på lite musik. Imorgon är det tillbaka till skolan, har en svenska inlämning att se framemot! Idag skiner solen och jag har planer på att träna lite och sen bara ta det lugnt. Puss. 

perfektion

Mina älsklingar, finaste skorna jag äger. 
 
Knappt flyttat mig från sängen idag, bara när jag har hämtat mat haha. Börjat på säsong fyra på 90210, det enda jag lyckats åstakomma. Drog ner till Linnea och kollade melodifestivalen och nu sitter vi i min säng och gör ingenting. Det har inte varit någon höjdar kväll precis, men what to do! Pusss

CONCRETE

Jacka//H&M, T-shirt//Ginatricot, Jeans//Asos, Väska//AB for Nelly Trend
 
Äntligen helg!! Åkte in till stan efter skolan och förskte fixa ett bankkort, men det gick inte vägen idag heller.. så det va bara att åka hem igen! Landade i sängen och kollade ett par avsnitt av 90210. Till kvällsmat blev det älskade hamburgare. Vid åtta kom Cornelia och hämtade upp mig så åkte vi till ishallen och åkte lite skridskor med the crew, åkte hem till Gustav efter det och bara myste. Nu har jag precis landat hemma i sängen med en kall cocacola. Fick mina Nike air force idag med, visar bild på det imorgon.. helt perfekta är dem. Nu tänkte jag återgå till 90210 och sen sova. Pusssss! 

wanties

 
1. Ginatricot, 2. Nelly Issue 1.3, 3. Nelly Trend, 4. Sneakersnstuff, 5. Ginatricot, 6. H&M, 7. H&M, 8. Ginatricot, 9. Nelly Accessories, 10. Kyssjohanna, 11. Nelly trend, 12. H&M. 
 
Vill ha allt. Dör lite.. 

stop screwing with me

Skjorta/Ginatricot, Jacka/Ginatricot, Byxor/Lindex, Väska/Nelly Trend
 
Såhär såg jag ut i förrgår. Skulle egentligen laddat upp dessa bilder igår, men mitt photoshop krånglade och kvaliten blev jättedålig. Nu hjälpte Cornelia mig och då blev den bättre. Så skönt att vi har fokusvecka denna veckan, inget nytt plugg, bara ta igen det gamla. Har varit efter med sömnen denna veckan sjukt mycket och det märks verkligen. Jag orkar knappt hålla mina ögon öppna och så fort jag kommer hem fårn skolan somnar jag, oavsett om jag vill eller inte. Imorgon är det äntligen helg och jag får umgås med mina gosingar igen, can't waaait. Puss! 

sneakpeak

Jobbig dag. Tog mig igenom skoldagen, nästan sovandes.. men jag gjorde det. När jag kom hem gjorde jag en smoothie och beställde äntligen mina nike air, det gjorde hela min dag, plus det fina vädret vi har haft idag, kändes verkligen som vår på riktigt. Nu ska jag göra mig iordning, kolla ett avsnitt av 90210 och försöka somna tidigt! Puss. 

snapshots

1. Längtar efter sommaren. 2. Lokalfest i Vessige. 3. Vårvärmee. 4&5. Fest i aikvallen. 6. Fin solnedgång igår hehe. 
 
Jobbig dag i skolan. Kommer inte ihåg senast jag var såhär trött sen var jag snorig och hade ont i huvudet på det med. När skoldagen äntligen var över åkte jag hem, gjorde smoothie och macka och somnade en stund. Hade ont i huvudet när jag vaknade igen, så ska försöka lägga mig tidigt ikväll och hoppas att det försvinner tills imorgon.. vill inte bli sjuk nu. Nu ska jag gå och göra mig iordning och sätta mig framför 90210. Puss!

weeknd

Tre från igår. 
 
Haft en riktigt bra helg. I fredags följde Linnea med mig hem så somnade vi till en film, sen framåt kvällen droppade Cornelia, Viktor, Anton och Viktor in. Vi snackade bara och sen tog vi en runda runt Tröingeberg och hamna hemma hos Lina. Vaknade upp nästa dag med Linnea jämte mig, åt frukost och sedan åkte vi och tränade på gymmet, riktigt jobbigt va det.. väntar in träningsvärken. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning, sen kom Elina och Fanny hem till mig så förfestade vi lite. Vid halv tio kom Fannys mamma och hämtade oss. Mötte upp Linnea påvägen och sen gick vi tillsammans till lokalfesten. Hade riktigt kul hela kvällen, tog kundvagnen hem med Fanny vid två. När vi kom hem ställde vi oss och lagade mat och sen somnade vi gott i min säng. Vaknade upp idag och såg att det va jättefint väder så vi gick ut på en promenad med Linnea och sen åkte jag och Linnea till hennes mormor och fikade. Nu har jag landat hemma och ligger i min nybäddad säng och kollar bloglovin. Later!

RSS 2.0