bråvalla

Nu är jag hemma efter 4 helt otroligt bra dagar på BRÅVALLA! Hunnit med att se artister som The sounds, Icona pop, Kartellen, Takida, Nause, Dada life, Maskinen, Avicii, m.m, men att stå längst fram på Macklemore&Ryan lewis toppade allting.. det var så himla mäktigt. Utöver det har jag även ramlat i lera, skrattat så jag kissat ner mig, sjungt och skrikit mig hes, fått en kram av Carolin Hjelt i Icona pop och bara varit så himla glad med mina bästavänner. Nu är jag rätt så lagom trött och ligger och njuter av allting som varit, imorgon väntas jobb tidigt så tänkte snart gå och lägga mig. Puss! 

reveal

NELLY// H&M TREND
 
Fått dille på toppar med tunnaband på senaste tiden, det är så himla fint och känns lite lyxigare på något sätt. Dessa två är helt perfekta båda två. 
 
Nu ska jag upp till Emma om en stund och efter ett tag dyker nog Fanny, Lina och Elina upp också. Men först väntas lite middag med familjen. Puss! 

sommarfavoriter

Mina sommarfavoriter i skönhetsväg. 
 
Äntligen internet säger jag bara, som det har krånglat! I tisdags fick jag sommarlov, cyklade med Linnea hem efter avslutningen så fixade vi oss tillsammans. Vid fyra tiden cyklade vi till Charlie och förade lite och vid sex tiden cyklade vi vidare till Hampus där Cornelias klass var och spenderade några goa timmar där, tillsist avslutade vi kvällen på stranden. Igår satt jag och några tjejer på entills uteservering och åt pizza, snackade och hade det allmänt bra.
 
Just nu är jag hemma hos Fanny och tar det lugnt och kvällen ser ut att fortsätta i samma spår. Puss! 

blackout

 Nu har dagarna bara sprungit iväg igen. Imorgon ska vi äntligen få ordning på vårat internet, det ska bli så jävla skönt.. blir handikappad. Annars då? Haft några dagars ledighet nu, i onsdags var det fest på stranden igen och igår var vi ett gäng som grillade på spritrakan och sedan myste i Linas uterum. Just nu hänger jag hemma hos Fanny med Emma och bara tar det lugnt. På tisdag får jag äntligen sommarlov också, livet rullar på bra nu, om man bortser från att jag blev av med en del hår hos frisören idag då, hoppas det växer ut fort bara så ska det nog gå bra. Puss. 

power

Jacka// Lindex, Topp//Homemade, Jeans// Ginatricot, Skor// Shoeline, Klocka//Ur&Penn
 
Postar en outfit som jag hade på mig för några veckor sedan, byxorna har dock åkt ner lite på bilderna. 

young love

Underbara helg! I fredags drog vi ner till stranden och hängde ett gött gäng vid spritrakan och bara hade det allmänt bra. Framåt slutet av kvällen blev det mindre roligt dock. I lördags låg jag och stekte på stranden några timmar med Linnea och Fanny. På kvällen var det dags för tjemiddag hemma hos Emma, vi åt, snackade en massor och spelade spel.. Så mysigt! Efter ett tag drog vi vidare till Linnea där några andra tjejer var, tillsist slutade vi upp i en stuga vid stranden med massor av människor! Älskade vänner. 
 
Idag har jag varit ledig från skolan. Så jag och Linnea cyklade ner till stan och kollade på niornas klädparad. När jag kom hem fick jag sätta igång med det sista plugget. Bilden avklarade jag i eftermiddags och matten skickade jag in för en stund sedan. Det känns för jävla bra, nu kan sommaren komma. Pusspuss! 

RSS 2.0