Out of the blue

Tröja-chicy, byxor-ginatricot, klocka-ur&penn, skor- nelly trend
 
Älskar denna tröjan, den är jätte skön och jag älskar trycket. Sitter och pratar lite med Cornelia just nu. Jag ska strax sätta på en film och mysa, funderar på att gå ut en sväng, är jätte varm men det är ju så mörkt ute (haha) så får se. 
 

WISHING

 Blus//Ginatricot, Byxor//Google, Skor//Nelly Trend, Klocka//Google
 
 Igår kväll satt jag och lyssnade på massa gamla bidrag från lilla melodifestival, haha nostalgi. Nu har jag precis kommit hem från en springrunda, det var jätte fint väder ute. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa, kolla några avsnitt av mysteriet på greveholm (bästa julkalendern) Längtar tills 2:an visas i december. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag måla mina naglar tänkte jag. Vi hörs snart!
 

tigers university

Tröja-ginatricot, byxor-lindex, klocka-ur&penn, skor-nelly trend.
 
Hade mysmiddag med Cornelia innan, hamburgertallrik blev det och den satt fint. Vi kollade precis på fjärde avsnittet av solsidan och nu väntar vi på att beck, flickan i jordkällaren ska börja. Det blev inte att vi gick ner till Viktor, Viktor och Anton kommer hit lite senare istället men det blir nog bra.
 
Har börjat tagga inför halloween på lördag, älskar att klä ut mig. Alla tjejerna kommer att vara hemma hos Idas syster och jag längtar såhäääääär mycket. 

Sunday

Dagens lunch.
 
Eftermiddagen har spenderats med Cornelia, jag sminkade henne till mitt skolprojekt. Jag har inte träffat henne på ett tag så det var bra. I kväll ska vi förhoppningsvis äta i stan med Anton och Viktor och sen hem till Viktor och spela lite fifa och sen sover Cornelia hemma hos mig.

goodiebag

När vi var i Borås på modevisning, fick alla varsin goodiebag från Nelly.com. Den innehöll bland annat en jättefin sminkpalett, 100 kr rabatt på Nelly vid köp på 500 och ett par jätte fina svarta trosor. Nu är det äntligen fredag och höstlov, så jävla gött. I kväll ska jag bara vara hemma och mysa, äta godmat, kolla på Xfactor och Vampire Diaries. Vi hörs snart.

När hösten är som bäst

Det senaste vi min mobil. Löven har ändrat färg och ligger nu på marken. Lunch på Stantons med tjejerna i klassen. Myskväll hos mig med Linnea, Viktor och Samuel. Lite tjejfest med de bästa hos Linnea. Älskade höst!
 
Fick sluta tidigare idag, gick hem med sminkbox och väskan med datorn, vägde tio kilo så det var inte jätte kul. Kom hem vid ett, halv två någongång och gjorde lite mat sen somnade jag och vaknade klockan sex. Som tur är börjar vi inte förrens tolv imorgon, annars hade jag aldrig somnat ikväll. Nu tänkte jag kolla på Vampire Diaries och sedan plocka iordning lite på mitt rum. Vi hörs!
 

Leather or Lack

Båda kjolarna är så himla fina, kan inte riktigt bestämma mig vilken jag vill ha. Beslutsångest!!
 
Har spenderat eftermiddagen hemma hos Fanny, vi har gjort färdigt vårat grupparbete i No:n och fikat lite. Nu har jag kommit hem och ätit lite och sitter just nu med linnea i min säng och kollar lite på TV. Vi väntar på att hollywood fruar ska börja, bästa programmet. Imorgon har vi stylist lektioner hela dagen i skolan, sen på torsdag ska vi iväg på modevisning och på fredag har vi bara en lektion. Och sen är det äntligen höstlov, längtar... behövs verkligen, jag är så jävla trött på dagarna. Och sedan är det ju halloween med, älskar halloween, nästan den bästa högtiden, efter jul. Puss. 

Dear October

Jacka, tröja, byxor-h&m, skjorta-esprit, skor-dinsko
 
Såhär gick jag klädd förra veckan. Idag har jag varit i Halmstad, min äldsta kusin fyllde 16, det var kul att träffa dem igen. Kom hem för två timmar sedan och sen dess har jag hunnit med att äta, duscha och kolla solsidan. Nu ska jag läsa lite bloggar. Vi hörs imorgon. 
 

those were the best days of my life

 
Har varit borta ganska länge men nu tänkte jag faktiskt börja igen.. på riktigt denna gången. Så länge får ni lite bilder från de senaste månaderna, haft det väldigt bra, älskade kompisar. Hörs snart, puss. 

RSS 2.0