inspo

Source: Angelica Blick
Ska snart börja renovera mitt rum, något i denna stilen, älskar det.

Måndagsmys

Eftermiddagen spenderades hemma hos Linnea, först lite no plugg sedan satte vi på filmen Columbiana som för övrigt var helt otroligt bra, se den! ..  framför en brasa. Det snöade jätte mycket här i helgen så det var perfekt att gosa ner sig i soffan. Har svårt att ta outfitbilder det är därför de inte kommer upp så ofta, slutar tjugo över tre på måndagar och när jag kommer hem är det nästan mörkt och det blir inga bra bilder med blixt. Nu tänkte jag fortsätta mysa i sängen med one tree hill resten av kvällen. Take care!

blue and green

Tröja-Batistini / Skjorta-Esprit / Byxor-Bubbleroom / Skor-Dinsko

magazine

Byxor-Cubus / Skjorta-Bikbok / Tröja-H&M
Tittade lite i GLOSS magazine nyss och hittade tre nya kärlekar, speciellt den mintgrön tröjan och de vita byxorna, dör lite. Älskar verkligen de ljusa pastell färgerna som kommer i vår, inspiration till hundra.

slapp söndag


Bilder från eftermiddagen och kvällen. Har kollat på film hela eftermiddagen med Linnea, Harry Potter och de vises sten blev det, tills hon gick hem vid sex. Då hoppade jag in i duschen och åt lite, sedan gick jag tillbaka till sängen och fortsatte kolla på one tree hill. Nu ska jag återgå. Hörs imorgon!

120115

Två från igår.
Hade det väldigt gött igår, åkte ner till stan vid två ungefär tillsammans med Linnea Cornelia och Emma. Vi åt på världens godaste thairesturang, Royal Thai och sedan satt vi kvar där och bara pratade innan vi bestämmde oss för att cykla tillbaks. Träffade Linnea på kvällen kom linnea till mig och vi träffade Daniella och några trevliga pojkar och det ägde. Nu ligger jag här med Linnea och väntar på en film, hörs latero.

saturday

Skjorta-Esprit / Kjol-Lindex / Väska-oldie / Skor-H&M

gofika

Bilder från en mysig fika innan i eftermiddags, Linnea och Cornelia gjorde mig sällskap. Förövrigt så är det riktigt skönt med fredag, hela kvällen har jag lyssnat på Veronica Maggio och varit allmänt osocial tillsammans med Cornelia som sover här inatt, mys. Vet att jag inte uppdaterat heller men sanning är att jag inte orkat, inte orkat gå ut och ta några bilder och då blir det inte roligt. Har ändå inte hänt något intressant, har varit i skolan som vanligt, kollat på massa one tree hill och sovit, ungefär. Ska sätta mig jämte Cornelia nu och spela lite wordfeud. Vi hörs!

jeans

Dagens: Jeansjacka-Levis / Skjorta-esprit /Jeans-JC / Väska-mammas gamla / Boots-dinsko.
Foto: Cornelia

Spring

Mycket fina grejer som H&M har fått in, är nästan säker på att jag kommer äga några av kläderna ovan när pengarna kommer. Nu blir det film + godis, det börjar bli en vana nu!

friday

Skjorta-esprit / Skärp-old / Byxor-veromoda / Skor-dinsko
Fick inte till några bra bilder idag, hela denna dagen har varit dålig, jag är trött och gör ingenting. Får hoppas på att kvällen blir bättre, kanske drar mig hem till Ida men det återstår att se.

Cozy

Har tittat på One tree Hill hela dagen och det tänker jag fortsätta med. Har nyss duschat och bäddat rent i min goa säng, hämtat en skål med godis och tänt lite ljus, bara har det allmänt gött just nu. So long!

BURGUNDY

Tröja-pappas, skjorta-esprit, byxor-ginatricot, väska-mammas gamla, skor-dinsko
Nu väntas myskväll, vänner, kladdkaka + spel och film, låter som en ganska bra kväll tycker jag.

Blommigt

Frida Fahrman äger helt klart den snyggaste skjortan just nu, himla fint mönster och perfekt till våren. Den skulle  mer än gärna få hänga i min garderob just nu!

new year's eve

Bilder via min iphone och kamera sedan nyårsafton.
Nu är jag tillbaka och har bestämt mig för att börja blogga igen, är riktig taggad på de faktiskt! Annars då? Nyårsafton var helt okej det var kul i början med mina tjejer men sen drog vi till olika ställen, jag och cornelia drog för att träffa några killar och där var de lite små tjaffs. Kan säga att det var väldigt skönt att komma hem och lägga sig i sängen.

RSS 2.0