sparkling

Inatt dansar jag i denna fantastiska skapelsen. Först ska tjejerna va hemma hos Linnea och äta lite. Efter det bär det av mot Anton och kvällen avslutas hemma hos Linus. Nu kör vi.. Gott nytt år!!

these will be the years

De senaste dagarna har jag.. gosat i min pälsjacka. Åkt pulka. Myst med C&L. Firat julafton. Gråtit FÖR mycket till micke och molle. Och taggat en massa inför nyår.  
 
När 2012 går mot sitt slut... Är inte alls redo för 2013 men samtidigt är jag det. Tiden går äckligt fort och jag är trots allt bara 16 år, undra hur det ser ut om ett par år då. Känns som man inte hinner med tillräckligt, men när man tittar tillbaka, kan man ändå inte fatta att man gjort allt det, man faktiskt gjort. 2012 har hur som helst varit ett grymt och lärorikt år. Det har varit jobbigt att gå från högstadiet till gymnasiet. Och vänja sig med nya människor, att inse att det inte blir som förut igen. Men man får bara ta med sig allt det bra och acceptera läget helt enkelt. Nu taggar jag nyårsafton och gör mig så redo jag bara kan för ett nytt år. Ska göra 2013 så bra som det jag bara kan. Let's go. 

Merry christmas

myst riktigt ordentligt dessa dagarna, precis så julen ska vara. I lördags sov Cornelia och Linnea hos mig så kollade vi på julfilmer och åt massa gott. Och idag bär det av mot Halmstad för att fira jul med pappas sida av släkten och sedan på kvällen bär det av mot mormor för att fira där. Älskade jul!

candles

Ett tag sedan nu.. men jag får skylla på att det har varit mycket i skolan, och då har jag inte hunnit fota några bilder och utan bilder är det tråkigt att blogga. Men idag fick jag äntligen jullov SÅ behövligt och efterlängtat. Ikväll myser jag hemma med hela familjen framför johan falk. Och imorgon väntas mys hemma hos ida med alla mina favoriter, julmat och mys. Ska fota bilder till bloggen i helgen så jag kan komma igång lite igen. Bara fyra dagar kvar till julafton också, hoppas jag kan få in lite mer julkänslor nu.. började komma för första gången nu ikväll och hoppas dem stannar. Puss!

andra advent

Tycker mitt rum är ganska så mysigt såhär i juletider. Andra advent idag, inte långt kvar nu.
 
Varit en väldigt lugn helg. I Fredags hade jag ett litet släktkalas för min moster och hennes familj plus Fanny. Vid tio tiden drog vi hem till Fanny och sedan gick vi över till Sandra som hade fest och bara kollade läget. Igår hade jag släktkals för resten av släkten, mysigt att träffa dem. Vid halv 6 körde pappa mig till Fanny där linus va, vi åt donken och sen kom Kim och då kollade vi på film. Idag har jag fotat Linnea och Cornelia i snön, till ett arbete som ska visas imorgon. Kollade nyss klart på sista avsnittet av solsidan och ååh så bra det va!
 
Varit dåligt med outfits här på senaste tiden, hinner aldrig fota, mycket i skolan och med allt annat. Men ska försöka fota en massa så snart som möjligt, blir roligare då! Pussar. 

min dag

Vampire diaries// julpynt i skolan// mysfödelsedagsfirande hos Linnea// frost// perfekt kvällsfika// första advent// myssöndag// första snön// födelsedagsfika för mig idag. 
 
Såhär har det sett ut den senaste veckan. Idag är det min dag, äntligen 16 år. Har varit överkänslig idag, varit ledsen över ingenting, men som tur va försvann det framåt kvällen. Min fina Cornelia bjöd mig på födelsedagsfika i eftermiddags, så vi fikade och myste med tjejerna. Linnea följde med mig hem efter skolan sen köpte pappa mat till oss framåt kvällen och efter det gjorde mamma tårta. Nu ligger jag och Linnea i min säng och kollar på pirates of the caribbean. Börjar vid tolv imorgon, så jävla gött. Pussar!

we got the world

Två från i fredags när vi firade Linnea. Hade det riktigt mysigt med pyjamas, pizza, film, och massa snack ända tills vi somnade jämte varandra på madrasser. Älskar mina gosetjejer. Hatar att inte träffa alla varje dag längre, eftersom vi går i olika skolor. Igår drog jag ner till Linus där Fanny var och bara snackade och kollade lite hipphipp. Idag följde jag med mamma till stan för att köpa adventsstjärna till mitt rum. Hittade en jätte fin men när vi skulle sätta upp den var den helt sne och gick sönder, så ska fixa en ny i veckan. 

RSS 2.0